Δίνη «χρημάτων» από Κώστα Λεφάκη: Θα χεστ@@ στο τάλιρο Δίδυμοι και άλλα 3 ζώδια


Δίνη «χρημάτων» από Κώστα Λεφάκη: Θα χεστ@@ στο τάλιρο Δίδυμοι και άλλα 3 ζώδια


Διαφ.


Ερμής σε γωνία 30ο με Πλούτωνα: Απαιτείται πρόνοια και προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές. Δίνη «χρημάτων» προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια, τα οποία θα χεστ@@ στο τάλιρο. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Το τέλος του Νοεμβρίου σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, ιδιαίτερα αν νιώθετε αρκετά αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μην προσπαθήσετε να τα λύσετε σας γυρνώντας την πλάτη σας σ’ αυτά, χωρίς να προσπαθήσετε πρώτα να επικοινωνήσετε ή να ακούσετε και τις απόψεις τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την τελευταία μέρα του μήνα αναπτύσσετε μια αυξημένη δημιουργικότητα και μια πρωτοτυπία η οποία αν κατευθυνθεί σωστά μπορεί να φέρει εκπληκτικά θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα νιώθετε την επιθυμία για συναισθηματική διέγερση, να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ή να επαναστατήσετε ενάντια της καθημερινότητας. Ένα σχέδιο παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

ΛΕΩΝ

Δεν είστε ικανοποιημένοι από τον ίδιο παλιό σκοπό που παίζετε ή που ακούτε τους άλλους να παίζουν. Έχετε την τάση να κάνετε κάτι διαφορετικό. Έλκεστε από το άγνωστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άμεσο περιβάλλον σας, και πιθανότερα ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον να σταθεί δίπλα σας στην προσπάθειά σας για οριστικές αποφάσεις στα αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε συμπονετικοί και πολύ συναισθηματικοί αυτό τον καιρό. Η φαντασία σας δραστηριοποιείται και ίσως νιώσετε εμπνευσμένοι να επιδιώξετε τα όνειρά σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαίσθησή σας είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα και φρόνιμο θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε σχεδιάζοντας μελλοντικά πράγματα τα οποία θα αποδώσουν. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρετε από άτομα και καταστάσεις που αργότερα θα σας κάνουν να μετανιώσετε για κάποια προσωρινή σας αδυναμία ή υπερευαισθησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τέλος του μήνα σας κάνει πιο ευέλικτους ενώ νιώθετε την ανάγκη για αλλαγές του ύφους σας και της κλασσικής προσέγγισης και συνηθειών που έχετε σε πολλούς τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευαισθησία σήμερα και συναισθηματισμός σας είναι πολύ ανεπτυγμένα, σε σημείο να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το φανταστικό από το λογικό και πραγματικό.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αντίληψη σας είναι μάλλον νεφελώδης σήμερα. Ίσως έχετε την τάση να βλέπετε ακριβώς μόνον ότι θέλετε να δείτε ή να φαντάζεστε σε κάποιον υπερβολικό βαθμό καταστάσεις και πρόσωπα.

πηγή: elle.gr


Πηγή