«Έκανα λάθη Δέσποινα, γύρνα πίσω»: Ο Ντέμης Νικολαΐδης έσκισε το διαζύγιο!


«Έκανα λάθη Δέσποινα, γύρνα πίσω»: Ο Ντέμης Νικολαΐδης έσκισε το διαζύγιο!


Διαφ.


Σοκ προκαλεί πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού, το οποίο αναφέρει πως ο Ντέμης Νικολαΐδης έσκισε το διαζύγιο και θέλει πίσω τη Δέσποινα Βανδή, αναγνωρίζοντας τα λάθη του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει πρόσφατα για τον χωρισμό του από τη Δέσποινα Βανδή, όμως το εξώφυλλο του περιοδικού «Χάι» έριξε λάδι στη φωτιά.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Χάι»
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Χάι»

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Ποια είναι η κατά 10 χρονια νεότερη σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη – Η συμμετοχή δίπλα στην Άννα Βίσση και η φιλία με την Κατερίνα Καινούργιου (Video)

Τον έρωτα στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου φέρεται ότι έχει βρει ο Ντέμης Νικολαΐδης, με τους δυο τους να εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί, στη φιέστα της ΑΕΚ, στην «Αιγά Σοφιά – OPAP ARENA», την περασμένη Κυριακή (14/5).

Το ζευγάρι σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα, γνωρίστηκε στο τέλος του 2022 μέσω κοινών φίλων και από τότε είναι μαζί, ενώ πριν από λίγο καιρό πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί, στο ίδιο σπίτι.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, περίπου 10 χρόνια νεότερη από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο και εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία ένδυσης. Είναι μία από τις πιο στενές φίλες της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και της Μαριλού Κόζαρη, μέλλουσας συζύγου του Πάνου Μουζουράκη.

Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έχει περάσει και από την τηλεόραση, όταν ήταν σε μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα, την έχουμε δει σε μια σειρά του ΑΝΤ1, όπως θύμισε το «Πρωινό μας», τη σειρά «Καληνύχτα μαμά». Μάλιστα, έχει παίξει και με την Άννα Βίσση.


Πηγή