Γιαγιά η Ελένη Μενεγάκη σε 7 μήνες: Αγόρι περιμένει η Γαία Μερκούρη – Το όνομα που θα του δώσουν

Η εγγονή της Ελένης Μενεγάκη, η Γαία Μερκούρη, περιμένει ένα αγόρι και θα του δοθεί ένα όνομα.

Γιαγιά η Ελένη Μενεγάκη σε 7 μήνες: Αγόρι περιμένει η Γαία Μερκούρη – Το όνομα που θα του δώσουν


Διαφ.


Γιαγιά φαίνεται πως γίνεται η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού. Όπως αναφέρεται, η Γαία Μερκούρη περιμένει αγόρι. Ποιο είναι το όνομα που θα του δώσουν;

Πιο συγκεκριμένα, το εξώφυλλο του περιοδικού Yes αποκάλυψε πως το υπερηχογράφημα της Γαίας Μερκούρη έδειξε ότι περιμένει αγόρι, ενώ το όνομα που θα του δώσουν θα είναι Μάκης. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη για την κόρη της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία πλευρά δεν έχει βγει μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο
Πρωτοσέλιδο περιοδικού Yes

Η δουλειά δεν είναι ντροπή! Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος στο… μεροκάματο

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, προκειμένου να βγάλουν λεφτά το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Την αποκάλυψη έκανε η Έλενα Χριστοπούλου η οπία αναφέρθηκε στο νεαρό μοντέλο και τον σύντροφο της, Άγγελο Λάτσιο δηλώνοντας πως Η Γαία και ο Άγγελος Λάτσιος εργάζονταν ως σερβιτόροι το καλοκαίρι στα Άχλα της Άνδρου.

Παράλληλα, δείτε την τρυφερή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια κορίτσια μου. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά. Το καλοκαίρι δουλεύανε και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος.

Εμείς είχαμε κάνει ραντεβού πριν φύγουν για την Άνδρο. Δουλεύανε όλο το καλοκαίρι, ήρθαν ελάχιστα στην Αθήνα. Δούλευε και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που κάνει. Έκατσαν σεζόν είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Είναι ένα ζευγάρι, με ωραίο θράσος, ευγενές, νομίζω ότι θα δούμε ωραία πράγματα και από τους δύο στο μέλλον κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Όσα σχολιάστηκαν στην εκπομπή για το ζευγάρι


Πηγή