Ξέχασε μια και καλή τον Μπισμπίκη: Νέα ζωή για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ένα χρόνο μετά από τον χωρισμό τους


Ξέχασε μια και καλή τον Μπισμπίκη: Νέα ζωή για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ένα χρόνο μετά από τον χωρισμό τους


Διαφ.
Μετά τον χωρισμό της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, έχει αλλάξει ζωή και δεν θυμίζει τίποτα στον παλιό της εαυτό.

Το τελευταίο διάστημα, ακούμε συνέχει για την σχέση της χρονιάς, κάτι που σίγουρα, θα την ενοχλεί, καθώς πριν χωρίσουν, ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Μέχρι, που η Δέσποινα Βανδή χώρισε με τον Ντέμη Νικολαΐδη και το πεδίο έμεινε ελευθέρο.

Όταν όμως έγινε γνωστή η σχέση του ηθοποιού με τη Βανδή, προέκυψε η ανάγκη διαχείρισης των δημόσιων συμπεριφορών και των δύο πλευρών για ένα διάστημα. Το νερό έχει πια κυλήσει στο αυλάκι, ο Μπισμπίκης με τη Βανδή είναι φουλ ερωτευμένοι και περνάνε χρόνο μαζί, ενώ η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη από τη μεριά της έχει βάλει σε πρώτο πλάνο όχι την υποκριτική, αλλά το δικό της μαγαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Bekiari (@constantinabekiari)

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Το μεζεδοπωλείο στου Ψυρρή

Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο που άνοιξε προσφάτως στου Ψυρρή στην οδό Ωγύγου 9 με την ονομασία Human, το οποίο υποδέχτηκε ήδη αρκετούς ηθοποιούς. Ο Τάσος Ιορδανίδης, η Θάλεια Ματίκα, η Ρέα Τουτουνζή και άλλοι από το καστ «Η Γη της Της Ελιάς» βρέθηκαν πριν μερικά βράδια και φρόντισαν να παινέψουν το μαγαζί της φίλης τους.


Πηγή