Survivor All Star: «Λύγισε» ο Τάκης Καραγκούνιας – «Μου λείπει το μπαμπακούλη μου» (Video) – Survivor


Survivor All Star: Οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λίγο πριν ριχτούν στο στίβο μάχης, θέλησαν να αναφερθούν στο πόσο σημαντικό είναι γι’ αυτούς το έπαθλο επικοινωνίας. Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας «λύγισε» on air και ξέσπασε σε κλάματα. «Μου λείπει το μπαμπακούλη μου», είπε χαρακτηριστικά.


Διαφ.


Με την ευκαιρία, δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας.

Έκτακτη προειδοποίηση Meteo: «Κατρακυλά» η θερμοκρασία – Η ψυχρή «εισβολή» θα φέρει χιόνι σε χαμηλά υψόμετρα

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έκτακτη προειδοποίηση Meteo: «Κατρακυλά» η θερμοκρασία – Η ψυχρή «εισβολή» θα φέρει χιόνι σε χαμηλά υψόμετρα

Survivor All Star trailer 15/3: «Καρφιά» για Τάκη Καραγκούνια από Μελίνα και Ασημακόπουλο - «Υψώνει φωνή για να...» (Video)

Survivor All Star trailer 15/3: Έξαλλοι έγιναν Μελίνα Μεταξά και Γιώργος Ασημακόπουλος, πετώντας «καρφιά» για τον Τάκη Καραγκούνια. Οι δύο παίκτες τονίζουν στο τρέιλερ πως ο μισθοφόρος υψώνει φωνή για να περάσει αυτό που θέλει εκείνος.

Παράλληλα, η Μελίνα Μεταξά εξαπολύει επίθεση στην Μπλε Ομάδα, καθώς, όπως τη βλέπουμε να δηλώνει, κατάλαβε από την τελευταία ψηφοφορία ότι δεν ψηφίζουν αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το Survivor o Στάθης Σχίζας.

Στο ίδιο μοτίβο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκαλύπτει πως ο Τάκης Καραγκούνιας είπε να ψηφίσουν την Μελίνα Μεταξά και όχι τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας; Μείνετε συντονισμένοι για το αποψινό επεισόδιο, το οποίο θα μεταδοθεί εκτάκτως στις 19:50.

Δείτε το βίντεο

Survivor All Star: «Έχω παράπονα, θα...» - Τα ''καρφιά'' του Βασάλου αφού βγήκε για 1η φορά στον τάκο

Η χθεσινή (13/3) ήττα των μπλε στο Survivor All Star ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στην καλύβα τους την Τρίτη 14/3, μιας και από την κάλπη είδαμε να βγαίνουν 3 αντί για 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει την τιμητική του.

Ο ίδιος μάλιστα είδαμε να συζητάει το αποτέλεσμα αυτό τόσο στην προσωπική του συνέντευξη, όσο λίγο πριν το αγώνισμα ενώπιον και των δύο ομάδων. Πιο αναλυτικά, ο γυμναστής τόνισε, πως δέχεται την κρίση των μπλε, ωστόσο είχε κάποια παράπονα, τα οποία δεν ήθελε να αναφέρει για να μην πέσουν ψυχολογικά λίγο πριν τον αγώνα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για την πρώτη του υποψηφιότητα προς αποχώρηση


Πηγή