«Εμετικό το πανό στο ΣΕΦ»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξανά στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε! – Πολιτική


Για δεύτερη φορά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σπεύδει να σταθεί στο πλευρό του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και προσωπικού του φίλου, Άρη Πορτοσάλτε.


Διαφ.


Η πρώτη φορά ήταν ότι ο Πορτοσάλτε δέχθηκε επίθεση για λεγόμενά του στην ΕΡΤ που μεταφράστηκαν ως ανάγκη να θυσιαστούν άνθρωποι για να γίνουν έργα στην Ελλάδα.

Survivor spoiler 09/03, αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει την Πέμπτη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 09/03, αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει την Πέμπτη!

Η δεύτερη αφορμή δόθηκε από το πανό που κρέμασαν χθες στο ΣΕΦ οπαδοί του Ολυμπιακού, στο ματς με τη Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα. Το πανό έγραφε «Πορτοσάλτε θα γαμ@@@@@ για παραδειγματισμό» και προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης που έγραψε στο Twitter.

«Εμετικό το πανό στο ΣΕΦ»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξανά στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε!

«Όταν άρχισε η διαστρέβλωση των δηλώσεων και η στοχοποίηση του Άρη Πορτοσάλτε υπερασπίστηκα, όχι τον φίλο μου, αλλά το δικαίωμα του οποιουδήποτε σε αυτήν τη χώρα να μιλάει ελεύθερα και χωρίς φόβο ότι θα τον ξυλοφορτώσουν ή θα τον καταστρέψουν διότι δεν τους αρέσει η γνώμη του. Φυσικά άρχισε και η δική μου στοχοποίηση, αλλά σε αυτό είμαι συνηθισμένος. Μετά το χθεσινό εμετικό πανό στο γήπεδο του ΣΕΦ (δεν το ανεβάζω διότι είναι τόσο χυδαίο που δεν μπορώ), ελπίζω να αντιλαμβάνονται ορισμένοι με δημόσιο βήμα που οδηγούν τη χώρα και τι ευθύνη αναλαμβάνουν».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξανά στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε!


Πηγή