Survivor All Star: Ομαδικό «τουρλουμπούκι» μετά το χθεσινό επεισόδιο – «Στον βωμό του χρήματος θα κάνουν τα πάντα…» – Survivor


Με αναμμένα τα αίματα ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star με τους παίκτες της Μπλε ομάδας να σχολιάζουν το χθεσινό συμβούλιο του νησιού με πρωταγωνιστή για μια ακόμη φορά τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος τα έβαλε ξανά με «θεούς και δαίμονες». Με την ευκαιρία, δείτε ποιός θα είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση.


Διαφ.


Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες της Μπλε ομάδας έκαναν λόγο για πουλημένους χαρακτήρες που κοιτούν την πάρτη τους και την βολή τους αναφερόμενοι στους Κόκκινους που δεν αντιδρούν στο «παιχνίδι» του Σπύρου Μαρτίκα, με τον Ηλία Γκότση να αναφέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα θυσιάσουν τα πάντα στον βωμό του χρήματος. Άραγε χτυπά μόνο για τον Σπύρο Μαρτίκα η καμπάνα ή και για άλλους;

«Σειρήνα» από τον Τάσο Αρνιακό - «Ο χειμώνας επιμένει και τα φαινόμενα...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Σειρήνα» από τον Τάσο Αρνιακό - «Ο χειμώνας επιμένει και τα φαινόμενα...»

Survivor All Star: «Όταν αποκαλύφθηκε πως η Ελευθερία είπε ψέματα στον Στάθη...» - Ξεσκέπασε την Ελευθερίου η Χριστίνα Κεφαλά

Η Χριστίνα Κεφαλά μίλησε στο «Πρωινό μας» για το Survivor All Star, με την ίδια να σχολιάζει την νέα της εμπειρία στο ριάλιτι, αλλά και το πώς αισθάνεται με την αποχώρησή της.

Η ίδια λοιπόν τόνισε, πως προτιμάει, που το ταξίδι της κράτησε μόνο 2 εβδομάδες, μιας και όσα έβλεπε να συμβαίνουν δεν ταίριαζαν με όσα είχε στο μυαλό της, πριν φτάσει εκεί.

Η πιο σημαντική της αποκάλυψη όμως είχε να κάνει με το κομμάτι της Μαριαλένας και του Σάκη, καθώς όλοι θυμόμαστε, πως Χριστίνα ήταν η πρώην του Κατσούλη, με τη Ρουμελιώτη να την κοιτάει ακόμα και μετά από 2 χρόνια - που έχει λήξει η σχέση τους - περίεργα., ενώ και η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στο στόχαστρό της, όπως και για το τηλεοπτικό κοινό.

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου

«Γενικά ήταν η πρώτη μου σκέψη όταν βγήκα υποψήφια, πως όλα όσα είχαν γίνει με εμένα και το Σάκη ήταν πριν από δύο χρόνια.

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε ότι ο Σάκης με ψήφισε για να μη γκρινιάζει η Μαριαλένα. Εγώ είχα κακή ενέργεια από εκείνη, με κοίταζε παράξενα η Μαριαλένα... ήταν όμως όλα πριν από δύο χρόνια, ήταν άδικο.

Δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα, κυρία ήμουν, κυρία είμαι. Εγώ άλλωστε το είχα τελειώσει αυτό, που είχα με το Σάκη, ήταν κοντά μου όμως, μου έδινε να φάω, με βοηθούσε στους στόχους», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά.

«Η Ελευθερία είχε πει στο Στάθη, ότι ήταν όλα καλά με την Αλεξάνδρα, όταν όμως αποκαλύφθηκε ότι του είπε ψέματα, ο Στάθης είχε πέσει πολύ, δεν ήθελε να παίζει σε αγώνα», αποκάλυψε η Κεφαλά σχετικά με όσα έγιναν μεταξύ Στάθη Σχίζα και Ελευθερίας Ελευθερίου.


Πηγή