Survivor All Star: «Η Παλτάρα Κροφτ και το βούρλο…» – Το Twitter «θάβει» Ελευθερία Ελευθερίου και Ευυρδίκη Παπαδοπούλου – Survivor


Το Survivor All Star συνεχίζεται με καταιγιστικές εξελίξεις, με το κοινό να συνεχίζει να ασχολείται και να σχολιάζει σωρηδόν όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.


Διαφ.


Τα «μέτωπα» είναι πολλά και οι υποστηρικτές διαφόρων παικτών αρκετοί, ωστόσο πολλά «πυρά» συγκεντρώνουν η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που για ορισμένους έχουν ευθύνη στην αποχώρηση όπου προχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας.

Πέθανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πέθανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Το Twitter δε δίστασε να καταφερθεί με διάφορους χαρακτηρισμούς στις δύο παίκτριες, σχολιάζοντας τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, για τις οποίες αποθεώνουν σε μεγάλο βαθμό πάντως τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, που ολοένα και κερδίζει πόντους.

Survivor All Star: Τους έχουν... κάνει ζημιά - Πήραν και τη δεύτερη ασυλία οι Μαχητές

Οι Μαχητές έχουν ανέβει πολύ αγωνιστικά το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Survivor All Star και το επιβεβαίωσαν ακόμη μια φορά, κερδίζοντας και στο νέο αγώνισμα ασυλίας.

Η μπλε ομάδα ήταν εκ νέου ανώτερη, με την κόκκινη άλλωστε να έχει να διαχειριστεί τα απόνερα της οικειοθελούς αποχώρησης του Στάθη Σχίζα, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην παραλία της.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επικράτησε της Ελένης Χαμπέρη στον τελευταίο πόντο και οι Μαχητές, με σκορ 10-4, κέρδισαν με άνεση και για ακόμη μια φορά οι Διάσημοι πρέπει να υποδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση.


Πηγή