Καμία επανάπαυση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – «Από την Παρασκευή επανέρχεται…» – Ελλάδα


Με τις βροχές σήμερα να εστιάζονται στο ανατολικό Αιγαίο και προς το απόγευμα στα δυτικά, ξεκινάει ο καιρός τη νέα εβδομάδα ενώ αύριο οι βροχές θα αφορούν περισσότερες περιοχές με τη θερμοκρασία να μην μεταβάλλεται αξιόλογα για το σύνολο της νέας εβδομάδας. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.


Διαφ.


Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη δεν μπορεί να υπάρξει επανάπαυση, αφού νέα κύματα κακοκαιρίας θα επιστρέψουν από την Παρασκευή.

«Κάθαρμα, πάτος, εργολαβία παραπληροφόρησης»: Στο στόχαστρο Νίκος Μάνεσης και Φαίη Μαυραγάνη - «Λυσσάει» το Twitter για το ζευγάρι

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Κάθαρμα, πάτος, εργολαβία παραπληροφόρησης»: Στο στόχαστρο Νίκος Μάνεσης και Φαίη Μαυραγάνη - «Λυσσάει» το Twitter για το ζευγάρι

Η αναλυτική πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

«Τσακισμένος» ο Τάσος Αρνιακός: «Ο καιρός μας θυμίζει την τραγωδία των Τεμπών καθώς...»

Ο Τάσος Αρνιακός μίλησε για τον καιρό των επόμενων ημερών, κάνοντας παραλληλισμό των συνθηκών με την τραγωδία των Τεμπών, λόγω των φαινομένων.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος αναφέρει, ότι οι νοτιάδες δε θα λείψουν φέρνοντας ζέστη από την Αφρική, αλλά το μουντό σκηνικό θα παραμείνει και σήμερα (5/3) με βροχές και χιόνια, αλλά από Δευτέρα (6/3) θα παρατηρηθεί βελτίωση, κάτι που βλέπει και η Χριστίνα Σούζη.


Πηγή