Survivor All Star spoiler 4/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού πριν από την αποχώρηση! – Survivor


Survivor All Star spoiler: Τη στιγμή που η Ελλάδα θρηνεί τα θύματά της, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε για χθες (3/3) και σήμερα (4/3) να προβάλει κανονικά τα επεισόδια του Survivor All Star έως την αποχώρηση, δίνοντας ίσως και μια μικρή διέξοδο σε όσους την χρειάζονται απέναντι στην αδιανόητη τραγωδία.


Διαφ.


Από τη στιγμή, λοιπόν, που τα επεισόδια προβάλλονται κανονικά κι έχουμε δράση, την Παρασκευή διαπιστώσαμε ξανά πως οι Μαχητές είναι ουσιωδώς ενισχυμένοι, παίρνοντας το έπαθλο επικοινωνίας, με την κρίσιμη στιγμή του συμβουλίου αποχώρησης να πλησιάζει.

Πέθανε ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πέθανε ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη

Στο νέο επεισόδιο αναμένεται να δούμε την αγωνία να μεγαλώνει εν όψει της αποχώρησης, με άλλους παίκτες να έχουν πάρει πιο «βαριά» την υποψηφιότητά τους και άλλους όχι και τόσο, αναμένοντας την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το ποιος είναι εκείνος, που θα μαζέψει τις βαλίτσες του και θα γυρίσει στην Ελλάδα, αν και εμείς ήδη το γνωρίζουμε.

Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο φαγητού

Πριν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, όμως, υπάρχει κι ένα τελευταίο έπαθλο φαγητού, που θα διεκδικήσουν οι δύο ομάδες, με τους Διάσημους να αναζητούν την αντίδραση, τους Μαχητές την πιστοποίηση για την πολύ καλή τους κατάσταση και τους υποψηφίους σε κάθε πλευρά ένα πιθανό τελευταίο γεύμα.

Ποιος, όμως, θα πάρει τελικά αυτό το έπαθλο; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Μαχητές επικρατούν και κάνουν το 22-14 στις συνολικές αναμετρήσεις, αρχίζοντας να μειώνουν αισθητά και να βάζουν πίεση στην κόκκινη ομάδα εν όψει της συνέχειας.


Πηγή