Survivor All Star spoiler 28/02: Ανατροπή! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση – Survivor


Survivor All Star spoiler 28/02: Αναμπουμπούλα υπάρχει για ακόμη μια εβδομάδα στο Survivor All Star με τις ασυλίες μιας και πλέον έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι και οι Μπλε και κερδίζουν αρκετές νίκες, με τους Κόκκινους να αντιμετωπίζουν πια ανταγωνισμό.


Διαφ.


Χθες, Κυριακή 26/2, παρακολουθήσαμε την πρώτη ασυλία, την οποία και κέρδισαν οι Μπλε, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν δικό τους. Αυτή ήταν η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία όπως είδαμε στο αποψινό 27/2 trailer, δεν το πήρε και τόσο καλά.

Έκτακτη προειδοποίηση από Σάκη Αρναούτογλου: Έρχονται λασποβροχές – Τι πρέπει να προσέξετε

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έκτακτη προειδοποίηση από Σάκη Αρναούτογλου: Έρχονται λασποβροχές – Τι πρέπει να προσέξετε

Όσον αφορά την αποψινή 27/2, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, η ομάδα που θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία είναι η... Κόκκινη! Έτσι, θα πάνε στο συμβούλιο και θα βγάλουν στον τάκο έναν δικό τους, που θα βγει υποψήφιος μαζί με την Χριστίνα, δείτε εδώ ποιος!

Survivor All Star spoiler για τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Survivor All Star spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Μάλιστα, σας έχουμε ήδη μαρτυρήσει και την ομάδα που πιθανότατα θα κερδίζει αύριο την τρίτη και τελευταία ασυλία και αυτή θα είναι οι Μπλε. Αν όντως χάσουν λοιπόν οι Κόκκινοι, η 3η υποψήφια θα είναι η... Ελένη Χαμπέρη! Μείνετε συντονισμένοι όμως γιατί θα επιστρέψουμε με έγκυρες πληροφορίες!

Survivor All Star: Αποκάλυψη «βόμβα» για τους Μπλε - Δύο παίκτες προσπάθησαν να υποκριθούν τους ερωτευμένους για να...

Survivor All Star: «Κάγκελο» η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη που έγινε στον αέρα της εκπομπής της, «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με το Survivor All Star!

H Ελευθερία Ελευθερίου έχει μπει στο ριάλιτι και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης της με τον Μάριο Ιωαννίδη, ο οποίος είχε ένα σύντομο ειδύλλιο μέσα στο ριάλιτι με την Καρολίνα Καλύβα, αλλά έφυγε νωρίς… Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Πρωινό Μας, ο Μάρος θα παραδεχτεί στην Ελευθερία ότι έχει έρθει κοντά και με άλλη παίκτρια εκτός φυσικά της Καρολίνας.

Σήμερα, 25 Φεβρουαρίου, ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες της μπλε ομάδας προσπάθησαν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Πώς; Προσποιούμενοι τους ερωτευμένους!

Ο άντρας που είναι αρκετά δημοφιλής στην Ελλάδα έστησε πλεκτάνη με την παίκτρια να προσποιηθούν το ερωτευμένο ζευγάρι προκειμένου να τους ακολουθήσει η κάμερα στο δάσος. Αυτό, όμως δεν έγινε γιατί οι άνθρωποι της παραγωγής άκουσαν το σχέδιό της και… ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει!


Πηγή