Άγρια δολοφονία στον Σταθμό Λαρίσης – 46χρονος βρέθηκε δεμένος και μαχαιρωμένος


Άγρια δολοφονία 46χρονου από το Πακιστάν σημειώθηκε στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης στο κέντρο της Αθήνας.


Διαφ.


Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε δεμένος στα πόδια και πολλές μαχαιριές στα χέρια και στο θώρακα. Παράλληλα, αυτός ήταν ο λόγος της γυναικοκτονίας στη Νίκαια.

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
Η άγνωστη μητέρα της Ναταλίας Γερμανού - Με τι ασχολείται η Εριέττα Μαυρουδή (photos)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Η άγνωστη μητέρα της Ναταλίας Γερμανού - Με τι ασχολείται η Εριέττα Μαυρουδή (photos)

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, το έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα το μεσημέρι. Το θύμα εντοπίστηκε στο υπνοδωμάτιο που είχε στο πίσω μέρος καταστήματος με ηλεκτρονικά είδη στην οδό Φιλάδελφείας.

δολοφονία στον Σταθμό Λαρίσης
EUROKINISSI

Από την πρώτη στιγμή η εικόνα του θύματος έδειχνε ότι είχε κακοποιηθεί άγρια αφού βρέθηκε στο πάτωμα μπρούμυτα με δεμένα τα πόδια.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής ο οποίος εντόπισε στο σώμα του άτυχου άνδρα πολλά τραύματα από μαχαίρι στα άνω άκρα και στον θώρακα.

Κρήτη: Θρίλερ στα Χανιά! 52χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του - Ήταν δεμένος και φιμωμένος

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές της Κρήτης, καθώς 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης των Χανίων, δεμένος και φιμωμένος. Ενώ, δραματική είναι η περιγραφή του πατέρα του 22χρονου θύματος για το έγκλημα στο Μαρούσι!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα γείτονάς του άνδρα, παρατήρησε το βράδυ της Κυριακής, πως η πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή και όταν μπήκε ανήσυχος, στο εσωτερικό και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα με τον 52χρονο άνδρα να είναι νεκρός.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές που έφτασαν στο σημείο και έχουν αρχίσει να διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό ενώ σύμμαχος στην προσπάθειά του να βρουν τι έχει συμβεί, αναμένεται να είναι οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή και από το υλικό τους ενδεχομένος να φανούν κινήσεις που να σχετίζονται με το περιστατικό. Την ίδια στιγμή όπως αναφέρει το neakriti ο 53χρονος που βρέθηκε νεκρός ήταν γνωστός στις Αρχές του νησιού.


Πηγή