Αφήνει τα μπιμπερό και γίνεται παρουσιάστρια: Το νέο τηλεοπτικό βήμα της Ιωάννας Τούνη πριν σαραντήσει ο γιος της


Αφήνει τα μπιμπερό και γίνεται παρουσιάστρια: Το νέο τηλεοπτικό βήμα της Ιωάννας Τούνη πριν σαραντήσει ο γιος της


Διαφ.




Μετά τον ερχομό του γιού της, η Ιωάννα Τούνη ζει την πιο ωραία περίοδο της ζωής της, μαζί με τον σύντροφο της Δημήτρη Αλεξάνδρου.  Όπως έχουμε δει, η γνωστή influencer δημοσιεύει συνεχώς στιγμιότυπα από την νέα της ρουτίνα, μαζί με τον μπέμπη.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της εγχώριας showbiz και η αλήθεια είναι πώς με τον ερχομό του γιού τους, δεν σταματούν στιγμή να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον και να αλληλοστηρίζονται.

Ιωάννα Τούνη: To νέο της επαγγελματικό βήμα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια σου”, που είδαμε χθες Σάββατο 28-1, η Ιωάννα, τον τελευταίο καιρό, έχει δεχτεί μια τηλεοπτική πρόταση, για την παρουσιάση ενός σόου που έχει να κάνει με influencers και μέχρι στιγμής δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Το ρεπορτάζ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν γίνει διερευνητικές επαφές για ένα νέο concept που σκέφτονται από εταιρεία παραγωγής, που θέλουν να το αναλάβει να το παρουσιάσει η Ιωάννα Τούνη. Το concept αφορά influencers, δεν το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θα είναι ένα πρωτότυπο concept που θα έχει επίκεντρο του influencers. Ακόμη δεν έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη η πρόταση, αλλά σίγουρα σκέφτονται την Ιωάννα Τούνη ως πρώτο όνομα για την παρουσίαση»

Ιωάννα Τούνη: Δείτε το video


Πηγή