Δεν είναι πια το Survivor: Συγκινεί η εξομολόγηση του Ντάνου – «Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι ο ερχομός της κόρης μου»


Δεν είναι πια το Survivor: Συγκινεί η εξομολόγηση του Ντάνου – «Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι ο ερχομός της κόρης μου»


Διαφ.


Καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τη νεογέννητη κορούλα του, καρπό του έρωτά του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Το παιδί μας ήρθε λίγο ξαφνικά. Ήμασταν όμως και οι δύο εκεί, δεν είναι ότι έγινε μόνο του», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ενώ συμπλήρωσε: «Η προσπάθεια που κάνεις, δείχνει και στον άλλον τις προθέσεις σου και τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να πάει. Γιατί, για να πάει το καράβι που λέγεται σπίτι, πρέπει να συνεργάζεσαι σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα να αφήνεις και ελεύθερο χρόνο και χώρο στον άλλον και να τον σέβεσαι».

Δείτε επίσης: Κατάθεση ψυχής Ντάνου για τον θάνατο της μητέρας του: «Προσευχόμασταν στον Θεό, ίσως έπρεπε να φύγει για άλλους λόγους» (video)

Όσο για τη σχέση με τη σύζυγό του: «Ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα, σε κάποια δεν ταιριάζουμε. Αυτό είναι και θετικό, σε άλλη φάση της ζωής είμαι εγώ, σε άλλη η Δήμητρα, που και αυτό είναι θετικό, γιατί συζητάμε και η συζήτηση είναι πολύ σημαντική σε μία σχέση», είπε επίσης ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι η κόρη μου. Κάθε φορά που την κρατάω νιώθω ότι είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει και με αξίωσε ο Θεός να κάνω. Η μεγαλύτερη ήττα, είναι ότι δεν την έκανα νωρίτερα, για να το ζήσω και ενδεχομένως να ερχόταν κι άλλο παιδάκι. Δεν ξέρω, δε βιάζομαι. Όσο υπάρχει το παιδί εγώ δεν κουράζομαι, δε νυστάζω το ίδιο, δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Είναι κολλημένη στο μυαλό μου όλη μέρα και όλη νύχτα», τόνισε και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που αισθάνομαι για την κόρη μου. Εύχομαι να είμαι γερή κι εγώ για να της σταθώ. Κάθε μέρα με κάνει να σκέφτομαι την επόμενη ή την προηγούμενη μέρα για άλλον λόγο».

Ενώ δήλωσε ακόμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Τα γατίσια τα μάτια αυτά που έχει… Είναι πραγματικά ένα συναίσθημα έρωτα, πατρικού ενστίκτου, ευθύνης, παρέας, δασκάλου και μαθητή. Μέσα απ’ το παιδί μαθαίνεις να συνετίζεις τον εαυτό σου».


Πηγή