Survivor All Star: «Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο…» – Η Μαρία Αντωνά εξήγησε το λόγο που δε συμμετέχει ο Άρης Σοϊλέδης


Ο Άρης Σοϊλέδης, φιναλίστ του Survivor 5, δε συμμετέχει στην All Star έκδοση, με τη Μαρία Αντωνά να εξηγεί στη «Super Κατερίνα» το λόγο, που δε συμμετέχει.


Διαφ.


«Είναι κάτι στο οποίο μπορεί να απαντήσει μόνο η παραγωγή. Δεν ξέρω αν είναι αδικία ή δίκαιο. Είναι ένας από τους παίκτες που σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στο Survivor γιατί όταν μιλάμε για All Star, μιλάμε για τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά και τους πιο δημοφιλείς. Καθόλου δεν στενοχωριέται. Όχι δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την παραγωγή.

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
Αποκαρδιωτική προειδοποίηση Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό: «Ακραία ύψη βροχόπτωσης σε μια ώρα»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αποκαρδιωτική προειδοποίηση Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό: «Ακραία ύψη βροχόπτωσης σε μια ώρα»

Αυτήν την στάση που έχει ο Άρης να μην δίνει απαντήσεις, θεωρούν ότι κάτι έχει συμβεί. Δεν έχει συμβεί τίποτα παραπάνω από αυτό που εσείς έχετε παρακολουθήσει τηλεοπτικά» απάντησε η Μαρία Αντωνά, με το ριάλιτι να πραγματοποιεί εξαιρετική τηλεοπτική πορεία.

Για τον γάμο τους, η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε: «Νομίζω ότι πριν το καλοκαίρι. Για να μην λέω και μεγάλα πράγματα γιατί βλέπεις ότι καμία φορά υπολογίζεις άλλα πράγματα, αλλά ο Θεός στα φέρνει λίγο διαφορετικά. Δίνουμε λίγο χρόνο για να έχουμε καλύτερη προετοιμασία».

Survivor All Star spoiler: Μπαίνει την Κυριακή (29/01) ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα της... Εύης Σαλταφερίδου!

Σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και λίγες μέρες πως ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος θα είναι ένας από τους παίκτες που θα μπουν στο Survivor All Star, αφού εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο!

Συγκεκριμένα ο παίκτης από το 2018 βρίσκεται στη χώρα της Καραϊβικής εδώ και καιρό αφού είχε ταξιδέψει μαζί με τους Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλη και ετοιμάζεται να μπει την Κυριακή στο Survivor All Star και μάλιστα στην ομάδα των Μαχητών! Και υπάρχει λόγος που μπαίνει στην ομάδα των Μαχητών!

Ποιος είναι αυτός; Ότι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είχε έντονη κόντρα με την Εύη Σαλταφερίδου, με την τελευταία να μην θέλει καν να τον βλέπει μπροστά της. Κάτι που θα συμβεί στο επεισόδιο της Κυριακής και αναμένεται να «παγώσει» καθώς θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση!