Survivor All Star: «Αντί να ζητάτε συγγνώμη, θέλετε και τα ρέστα…» – Έξαλλο το Twitter με τις αντιδράσεις Καρολίνας και Μαριαλένας


Το Survivor All Star έχει πάρει «φωτιά» ως προς τις εξελίξεις του, οι οποίες φυσικά και σχολιάζονται έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά από τη μέρα που αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο Καρολίνας Καλύβα και Μάριου Πρίαμου, που έφερε ειδικά την πρώτη σε δύσκολη θέση.


Διαφ.


Η ίδια, πάντως, συνεχίζει να επιτίθεται προς όποιον της εναντιώνεται, δίχως να έχει καταλάβει ιδιαίτερα αυτό που έχει κάνει. Είχε πει, άλλωστε, στο συμβούλιο πως δεν έχει να απολογηθεί για κάτι, παρότι έξω έχει σχέση, βρίσκοντας και σύμμαχο στο πρόσωπο της Μαριαλένας, αφού κι εκείνη... κάνει τα ίδια με τον Σάκη Κατσούλη.

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
Συναγερμός διαρκείας του Γιάννη Καλλιάνου: «Ένα πολύ δύσκολο 48ωρο όπου ο καιρός σε όλη την χώρα...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Συναγερμός διαρκείας του Γιάννη Καλλιάνου: «Ένα πολύ δύσκολο 48ωρο όπου ο καιρός σε όλη την χώρα...»

Survivor All Star: Το Twitter έριξε τους «κεραυνούς» του στην Καρολίνα και τη Μαριαλένα

Η Καρολίνα και η Μαριαλένα, μάλιστα, επιτέθηκε στον Κρις Σταμούλη, ενώ η πρώτη ήρθε σε αντιπαράθεση και με την Εύη Σαλταφερίδου. Η τελευταία διαμάχη, μάλιστα, στάθηκε αφορμή αντίδρασης στο Twitter, που «κατακεραύνωσε» την Καρολίνα για τη στάση της.

Οι χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης επιτέθηκαν σε πρώτο βαθμό στην Καρολίνα, δείχνοντας να επιθυμούν την αποχώρησή της από το ριάλιτι. Σε δεύτερο βαθμό, ασχολούνται και με τη Μαριαλένα, κατηγορώντας τις κοπέλες πως αντί να απολογούνται για την παραβίαση των κανονισμών, ζητούν... και τα ρέστα, ενώ ψέγουν την Καρολίνα και για την άποψη πως ο Κρις κρίνει, μπαίνοντας στην πορεία του ριάλιτι, ενώ στον προηγούμενο κύκλο, όπου συμμετείχε, έκανε τα ίδια.


Πηγή