Επείγουσα προειδοποίηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Στον καιρό των Χριστουγέννων θα φτάσουμε μέχρι…»


Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μας προειδοποιεί για ακόμη μια φορά για τον καιρό των Χριστουγέννων, αναφέροντας το με τι συνθήκες θα κάνουμε γιορτές.


Διαφ.


Συγκεκριμένα, ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλίσει η παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Παράλληλα σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, στην Ευρώπη έχουν καταρριφθεί πολλά ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών.

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
Survivor All Star: Βασάλος-Βαλαβάνη ξανά μαζί και η Ασημίνα που... αφήνει τον Δάντη για τον Άγιο Δομίνικο - Το νέο συγκλονιστικό trailer του ριάλιτι

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star: Βασάλος-Βαλαβάνη ξανά μαζί και η Ασημίνα που... αφήνει τον Δάντη για τον Άγιο Δομίνικο - Το νέο συγκλονιστικό trailer του ριάλιτι

Στη χώρα μας, σήμερα Σάββατο, στις περισσότερες περιοχές θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές συννεφιές οι οποίες θα είναι περισσότερες προς τα κεντρικά και νότια τμήματα της Ελλάδας.

Στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βοριάδες με τις εντάσεις τους να κυμαίνονται από 4 έως και 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο από το μεσημέρι σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική η θερμοκρασίες έφτασαν τους 7 βαθμούς τις πρωινές ώρες, ωστόσο μέσα στην υπόλοιπη ημέρα αναμένεται να αγγίξουν μέχρι και τους 18, ενώ παρατηρείται και υψηλή υγρασία.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου, ενώ καταγράφονται και τοπικές ομίχλες που στη συνέχεια θα υποχωρήσουν.

Ο καιρός των Χριστουγέννων

Αναφορικά με τα Χριστούγεννα, αναμένεται να επικρατήσουν ήπιες καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι στις ελληνικές θάλασσες δεν θα προβληματίσουν, καθώς θα πνέει βοριάς με μέτριες και προς τα νότια τμήματα ισχυρές εντάσεις.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στην επικράτεια μέχρι και τους 21 βαθμούς κελσίου, με τον Γιάννη Καλλιάνο επίσης να ευνοεί όσους έχουν σχέδια.


Πηγή