Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ενοχλημένη με τις φωτογραφίες από βραδινή της έξοδο – «Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο»


Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε ένα βίντεο που δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.


Διαφ.


Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Οι δυο τους όμως, μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει το γεγονός. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που οι φωτογράφοι έχουν απαθανατίσει τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής με το συγκρότημά του. 

Μάλιστα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν παρούσα και στην πολλαπλή απονομή δίσκων του συγκροτήματος του Χρήστου Μάστορα. (δες εδώ φωτογραφίες}

Οι φωτογραφίες όμως, που κυκλοφόρησαν από την τελευταία έξοδο του μοντέλου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλisses με την Δέσποινα Βανδή ενόχλησαν ιδιαίτερα το μοντέλο το οποίο δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram της αναφέροντας:

«Αχ Θεέ μου, πως είναι έτσι τα μαλλιά μου; Σαν να έχω φάει τηγανιά. Μήνυση που μπορώ να κάνω για τις φωτογραφίες αυτές που με βγάζουν και τις ανεβάζουν κιόλας; Δηλαδή κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο».


Πηγή