Ιωάννης Παπαζήσης: Η τρυφερή ανάρτηση για την πρώην σύζυγό του Βανέσσα Αδαμοπούλου


Μπορεί οι δρόμοι του Ιωάννη Παπαζήση και της Βανέσσας Αδαμοπούλου ως ζευγάρι να χώρισαν πριν 1,5 χρόνο, ωστόσο οι δυο τους παραμένουν πάντα ενωμένοι για χάρη του γιου τους. 


Διαφ.


Το ζευγάρι που ήταν μαζί 15 ολόκληρα χρόνια και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ιάσονα που σήμερα είναι επτά ετών συνεχίζει να διατηρεί άψογες σχέσεις και να τρέφουν αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη ο ένας για τον άλλο.

Αυτό αποδεικνύεται και από την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ιωάννης Παπαζήσης με αφορμή τα γενέθλια της πρώην συζύγου του. Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαζήσης ανέβασε μια φωτογραφία της Βανέσσας Αδαμοπούλου με τον γιο τους και έγραψε, «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου».

Και η Βανέσσα Αδαμοπούλου όμως σε δηλώσεις που είχε κάνει λίγο καιρό μετά το διαζύγιό τους είχε πει: «Με τον Ιωάννη είναι πολύ καλά τα πράγματα. Δεν πιστεύω πως δυο άνθρωποι που είναι 15 χρόνια μαζί δεν ταιριάζουν. Απλά κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Σε ένα χωρισμό οφείλουν και οι δύο να σέβονται την ιστορία τους. Επειδή σεβόμαστε την ιστορία μας και αυτό που είχαμε και έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Η αγάπη δεν τελειώνει, αλλά όλο το άλλο κομμάτι είναι πολύ προσωπικό. Δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται. Δεν είναι έτσι ακριβώς, ότι είχε τελειώσει κάτι. Είναι δικά μας θέματα αυτά. Αν μου γινόταν πρόταση για εκπομπή με τον Ιωάννη μπορεί να το έκανα… εκείνος δεν ξέρω».


Πηγή