Μιχάλης Οικονόμου: «Η κοινωνία έχει προχωρήσει, έχω σκεφτεί τι θα πω στο παιδί μου»


Ο ηθοποιός, Μιχάλης Οικονόμου βρέθηκε καλεσμένος στο «Δύο στη 1» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, όπου και μίλησε για την στιγμή που έκανε comming out στους γονείς του.


Διαφ.


«Στη σχολή δεν είχα υποστεί ιδιαίτερο bullying για τη σεξουαλικότητά μου. Ενώ μέσα μου είχα αποδοχή γι’ αυτό που είμαι, πάντα με αφορούσε πολύ η γνώμη των άλλων. Στα 35 μίλησα ανοικτά στην οικογένειά μου και πήρα την αποδοχή. Νομίζω ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει. Η πατρότητα σου αλλάζει τη ζωή.», είπε ο ηθοποιός ο οποίος πλέον έχει την δική του οικογένεια δίπλα στον σύντροφό του.

Σε ερώτηση για το πώς έχει σκεφτεί να προστατέψει το παιδί του από τυχόν κακόβουλα σχόλια που μπορεί να δεχτεί στο μέλλον ο Μιχάλης Οικονόμου δηλώνει έτοιμος ανά πάσα στιγμή.

«Έχω σκεφτεί τι θα πω στο μέλλον στο παιδί μου, δεν ξέρω πότε θα το πω, αλλά κάθε ηλικία έχει τις δικές της ανάγκες και εκεί κάπως είσαι σε μια επαγρύπνηση και κάθε φορά λύνεις τα συγκεκριμένα θέματα που προκύπτουν. Αν μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα έρθει αύριο, μεθαύριο, σε δέκα χρόνια, θα τρελαθώ», ανέφερε ο Μιχάλης Οικονόμου καλεσμένος στο «Δύο στη 1».


Πηγή