Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το καρφί για τις εκπομπές – «Κάποιοι θεώρησαν ότι έπρεπε να φύγουν και να μην είναι απέναντί μου»


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γειά Σου» και στον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Διαφ.


Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε για το μέλλον του The 2Night Show, του «Εκατομμυριούχου», ενώ σχολίασε όσα γράφονται για τις αλλαγές στο πρόγραμμα του Ant1 λόγω του Mundial και του Survivor.

«Το 2Night έχει σταματήσει τελείως. Τα γυρίσματα πρώτα ο Θεός από αρχές της χρονιάς. Τώρα κάνω μόνο εγγραφή του Εκατομμυριούχου» δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και προσθέτει: «Εμένα με ενδιαφέρει να γυρίζονται καλά τα επεισόδια. Το κανάλι αποφασίζει πού θα το βάλει. Εγώ δεν είμαι διευθυντής προγράμματος. Ποτέ δεν νοιάστηκα για αυτά».

«Αν προσέξεις, τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι απέναντι από πολύ δυνατά προγράμματα, όπως το Survivor. Κάποιοι θεώρησαν ότι έπρεπε να φύγουν. Εγώ ακόμα και απέναντι από το Surivor, που έχει την επιτυχία που έχει, θα κάτσω εκεί και δεν θα κοιτάξω να βρω μια τρύπα να σωθώ» τόνισε με νόημα ο παρουσιαστής.

«Ψάχνουμε να βρούμε ένα κακό και με το που βρεθεί πέφτουν άλλοι 100. Μου είναι λίγο τρομακτικό αυτό το πράγμα» σχολίασε σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Πηγή