Λίλα Καφαντάpη: Καμάρωσε στο θέατρο την κόρη της Ηλιάνα Μαuρομάτη – Φωτογραφίες TLIFE


Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ζορμπάς» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7/11 η Λίλα Καφαντάρη.


Διαφ.


Η ηθοποιός βρέθηκε στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτσιμού «Ελληνικός Κόσμος» όχι μόνο για να δει τη θεατρική διασκευή του εμβληματικού έργου του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Κακλέα αλλά και για ακόμη έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από την κόρη της Ηλιάνα Μαυρομάτη η οποία πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” μέσω του οποίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, πρωταγωνιστεί και στον “Ζορμπά” όπου υποδύεται τη χήρα.

Η Λίλα Καφαντάρη όπως φαίνεται στηρίζει την επιλογή της κόρης της να ακολουθήσει τα χνάρια της στην υποκριτική γι’ αυτό και βρίσκεται δίπλα της σε κάθε της βήμα για να τη στηρίζει. 

Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης η Λίλα Καφαντάρη έσπευσε να αγκαλιάσει και να συγχαρεί την κόρη της ενώ μαμά και κόρη αρνήθηκαν να χαρίσουν και μερικά κλικ στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο «Βίος και η Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» του Νίκου Καζαντζάκη σε μια υπερπαραγωγή με την πρωτότυπη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, μέσα από τα μάτια ενός νέου ανθρώπου που έχει μια αποκαλυπτική συνάντηση με τον ομώνυμο ήρωα.

Ερμηνεύουν: Γ. Στάνκογλου, Όλ. Λαζαρίδου, Αιμ. Σταματάκης, Ιβ. Σβιτάιλο, Ηλ. Μαυρομάτη. Διασκ.: Γ. Κακλέας, Γ. Ευαγγελάτος. Σκην.: Μ. Παντελιδάκης. Κοστ.: Ηλ. Δουλαδίρη. Μουσ.: Β. Πράπας. Φωτ.: Στ. Κάλτσου. Βίντεο: Π. Μάκκας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος


Πηγή