Ελπίζουν σε ένα θαύμα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Κορυφώνεται η αγωνία για την υγεία του τραγουδιστή


Ελπίζουν σε ένα θαύμα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Κορυφώνεται η αγωνία για την υγεία του τραγουδιστή


Διαφ.


Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και σε λίγες ημέρες φτάνουμε στην μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, το Πάσχα.

Σε ένα πασχαλινό θαύμα ελπίζουν οι γιατροί, η οικογένεια και οι φίλοι του Δημήτρη Κόκοτα.

Ο γνωστός τραγουδιστής κλείνει και επίσημα ένα μήνα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από οξύ καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις πρόβες του μουσικού show που συμμετείχε J2US.

Μέχρι σήμερα η κατάσταση του τραγουδιστή δεν έχει σταθεροποιηθεί με τον κίνδυνο να παραμένει και να απειλεί.

Νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (29/4), θα ξεκινήσει νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή, όπως είχε επισημάνει και στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» Ιωάννα Σουλάκη.

«Από Δευτέρα θα γίνει προσπάθεια να αποσωληνωθεί ήδη έχει δικιές του αναπνοές, πράγμα πολύ θετικό. Το αν θα είναι επιτυχημένη η προσπάθεια είναι ένα “τανγκό” μεταξύ ασθενούς και γιατρού σε μία καθημερινή διαδικασία που οι ιατροί παρακολουθούν πώς ανταποκρίνεται ο ασθενής».

«Στην αρχή υπήρχε αγωνία και στασιμότητα αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις και με επιφύλαξη, οι γιατροί έχουν πέσει από πάνω του κάνοντας τεράστιες προσπάθειες. Όπως φαίνεται ο Δημήτρης Κόκοτας που είναι νέος άνθρωπος, μπορεί να καταφέρει να επιστρέψει στην καθημερινότητα του».

Όταν ο Δημήτρης Κόκοτας μιλούσε για τον πατέρα του Σταμάτη Κόκοτα

«Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος ζητάει τα τραγούδια μου και τα θέλει με την ίδια αγάπη που τα βλέπουμε κι εμείς. Είναι αυτό που κάνει την επιστροφή μία υπόθεση αφενός σημαντική, αφετέρου ευχάριστη και ψυχολογικά εύκολη», ενώ για το επίθετο Κόκοτας είπε: «Είναι πώς εκλαμβάνεις τα πράγματα, γι’ αυτό θα πω ότι ήταν εύκολη υπόθεση. Ο πατέρας μου ήταν χαρούμενος και περήφανος για τις επιλογές μου και πώς με υποδέχτηκε ο κόσμος. Στη ζωή δε χαρίζεται κάτι».

«Το μυαλό του ήταν πάντα στο τι συμβαίνει σήμερα, και βλέποντας ότι υπάρχει ένα άλλο στιλ τραγουδιού, μπορούσε να καταλάβει την τάση. Πάντα ο πατέρας μου, είτε μέσα σε μια εβδομάδα είτε σε έναν μήνα είτε σε έναν χρόνο, έπεφτε μέσα σε ό,τι έλεγε και δικαιωνόταν. Μα πάντα; Κι έλεγα: “Πώς είναι δυνατόν»


Πηγή