Νίκος Κοuκάς – Μαύpο Ρόδο: «Μου έχει τύχει να ερωτευτώ φίλη μου και είναι κάτι που χρησιμοποιώ και για τον ρόλο»


Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου παραχώρησε ο Νίκος Κουκάς.


Διαφ.


Ο νεαρός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» και υποδύεται τον Γεράσιμο, μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά,  αλλά και για το κεφάλαιο «μόντελινγκ» στη ζωή του.

«Ο “Γεράσιμος” περνάει δύσκολα συναισθηματικά. Είναι το καλό παιδί του χωριού αλλά ζει και αυτός μία μοναστική ζωή» είπε αρχικά ο Νίκος Κουκάς.

«Ο “Γεράσιμος” αισθάνεται ότι ο “Πέτρος” έχει έρθει για να βλάψει την Ελισάβετ και δεν το αντέχει. Τα συναισθήματά του για εκείνη είναι πέραν του έρωτα. Είναι μία ανιδιοτελής αγάπη» συμπληρώνει.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κούκας αποκάλυψε πως και στην πραγματική ζωή έχει ερωτευτεί μέσα σε μία φιλία, μία εμπειρία που τον βοηθά και στον ρόλο του.

«Έχω ερωτευτεί αλλά δεν έχω φτάσει στο σημείο να αλλάξω όλη μου τη ζωή για κάποιον άλλο πρόσωπο», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός..

Ο Νίκος Κούκας αναφέρθηκε και στην εμπειρία του στον χώρο του μόντελινγκ, το οποίο χαρακτηρίζει ως ένα «ενδιαφέρον κεφάλαιο» στη ζωή του. Αναφορικά με τις σπουδές του στην Αμερική περιγράφει πως στην αρχή ήταν «τρομακτικά», αλλά συνήθισε αμέσως.

«Η ζωή φέρνει κάποια πράγματα στο δρόμο σου αλλά και εσύ πρέπει να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα» κατέληξε ο Νίκος Κουκάς


Πηγή