Θανατηφόρο τροχαίο στην Βούλα: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη λεωφόρο Καραμανλή


Θανατηφόρο τροχαίο στην Βούλα: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη λεωφόρο Καραμανλή


Διαφ.


Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (2/5) στη Βούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη λεωφόρο Καραμανλή, στο ρεύμα προς Σούνιο.

Την ίδια στιγμή, σπαρακτικά είναι τα μηνύματα για τον χαμό της 26χρονης Μαρίνας στην άσφαλτο.

Από το τροχαίο υπήρξε και ένας τραυματισμός.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Βούλα: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη λεωφόρο Καραμανλή

Τροχαίο στη Πειραιώς: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση του 5χρονου – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για να κρατηθεί στη ζωή (video)

Ρέντη: Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ένα 5χρονο αγόρι που παρασύρθηκε στην οδό Πειραιώς μαζί με την μητέρα του, τη γιαγιά του και τα αδέρφια του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30, βράδυ Τετάρτης, στην Πειραιώς, λίγο πριν τη συμβολή με τον Κηφισό, στο ρεύμα προς Αθήνας.

Ένας 26χρονος οδηγός παρέσυρε 5 άτομα και συγκεκριμένα δύο γυναίκες, 53 και 33 ετών αντίστοιχα, μαζί με τα τρία παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών, ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν τον δρόμο για να περάσουν απέναντι.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση επικράτησε πανικός στο σημείο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ενώ πολίτες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Το 5χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε στο Τζάνειο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί βρίσκονται και τα άλλα αδέρφια του, που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Η 33χρονη και η 53χρονη μητέρα της νοσηλεύονται στον Ερυθρό με κάταγμα στην κνήμη και το γόνατο.

Ρέντη: «Βγήκαν ξαφνικά μπροστά μου» υποστηρίζει ο οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται στην Τροχαία Πειραιώς. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Ρέντη: Αναζητά μάρτυρες η Τροχαία

Παράλληλα η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.


Πηγή