«Ταρακούνημα» για τον καιρό από Τάσο Αρνιακό: «Είναι πολύ προβληματικό το γεγονός ότι φτάνουμε μέσα Οκτώβρη και δεν έχουμε…»


Ο Τάσος Αρνιακός φέρνει ένα πραγματικό «ταρακούνημα» για την νέα εβδομάδα και τις ισχύουσες καιρικές συνθήκες, θεωρώντας πως δε βοηθούν ιδιαίτερα ορισμένους συνανθρώπους μας.


Διαφ.


Ο έμπειρος μετεωρολόγος ανέφερε στον ΑΝΤ1, ότι ο καλός φθινοπωρινός καιρός συνεχίζει να υφίσταται εξαιτίας του εμποδιστή αντικυκλώνα, ο οποίος δεν αφήνει τις βροχές και τα έντονα φαινόμενα, γενικά, να έρθουν προς την χώρα μας, με τον Σάκη Αρναούτογλου να αναφέρεται στο ρεύμα από τη Μαύρη Θάλασσα.

Το καιρικό «εμπόδιο» μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα ατμοσφαιρικό βουνό στην Πολωνία, τη Λευκορωσία και τη Ρουμανία, που εμποδίζει τις μπόρες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζονται οι αγρότες και οι γεωργοί, που οπωσδήποτε θα επιθυμούσαν κάποιες βροχές για τις καλλιέργειες τους.

Για τη σημερινή (10/10) ημέρα, γενικά, στην χώρα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους, ειδικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια, θα πυκνώσουν φέρνοντας κάποιες βροχές και, μαζί, αρκετή ομίχλη, με τους ανέμους να φτάνουν τα 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία τους 28 βαθμούς, ενώ το σκηνικό αυτό ουσιαστικά θα ισχύει για όλη την εβδομάδα.


Πηγή