Για τα μάτια της Αθηνάς Ωνάση: Η άγνωστη κόντρα του Αλβάρο με το νέο σύντροφο της χρυσής κληρονόμου


Για τα μάτια της Αθηνάς Ωνάση: Η άγνωστη κόντρα του Αλβάρο με το νέο σύντροφο της χρυσής κληρονόμου


Αθηνά Ωνάση: Η χρυσή κληρονόμος χώρισε πριν από καιρό με τον βραζιλιάνο σύντροφό της και τώρα πορεύεται στη ζωή με τον νέο της σύντροφο. Όπως φαίνεται έχει ακόμη ανοικτούς λογαριασμούς με τον πρώην σύντροφό της ο οποίος έμαθε για τη νέα της σχέση και είναι κάθε άλλο παρά χαρούμενος.

Αθηνά Ωνάση: Ο χωρισμός με τον Αλβάρο και ο νέος σύντροφος Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια πια, με την κληρονόμο να έχει προχωρήσει στη ζωή της με τον Αλμπέρτο Ζόρζι, πράγμα για το οποίο έχει ενοχληθεί μάλλον ο Βραζιλιάνος. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, με το οποίο αγωνιζόταν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά ήταν στο όνομα της Αθηνάς Ωνάση. Έτσι, μετά τον χωρισμό τους εκείνη το πούλησε στον Αλμπέρτο Ζόρζι. Το άλογο στάθηκε αφορμή για να έρθουν οι δυο τους κοντά. Τόσο κοντά που τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι δυο τους δεν είναι απλά φίλοι.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο όμως δεν άφησε έτσι το θέμα του αλόγου, αφού κινήθηκε νομικά. Μπορεί το δικαστήριο της Βραζιλίας να τον δικαίωσε, αλλά τον τελευταίο λόγο τον είχε το δικαστήριο του Βελγίου, το οποίο μάλιστα είχε αναλάβει και το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού.

Αθηνά Ωνάση: Η κατάληξη της… ιστορίας για το άλογο Στο τέλος, ο Αλβάρο, που αναφέρθηκε και στο λόγο του διαζυγίου, ζητούσε 358 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς φυσικά να πάρει όσα περίμενε. Ο ίδιος, μάλιστα, κατέστησε γνωστό ότι του απαγόρευσε με δικαστική απόφαση την πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο. Το όμορφο ζώο έχει αγοραστεί στο όνομα της Αθηνάς, γεγονός που δεν επιτρέπει στον Aλβάρο να βρεθεί κοντά του. Τη συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου στον στάβλο, που διαμένει το άλογο.


Διαφ.
Το πανάκpιβο Cornetto K φuλάσσεται στον συγκεκριμένο χώρο και ο ίδιος έγραψε στα πορτογαλικά πως είναι ιδιαίτερα λυπημένος που δεν μπορεί καν να πλησιάσει τον καλύτερό του φίλο. Ανάμεσα στα άλλα σχολίασε και στα αγγλικά πω...Αθηνά Ωνάση: Η χρυσή κληρονόμος χώρισε πριν από καιρό με τον βραζιλιάνο σύντροφό της και τώρα πορεύεται στη ζωή με τον νέο της σύντροφο. Όπως φαίνεται έχει ακόμη ανοικτούς λογαριασμούς με τον πρώην σύντροφό της ο οποίος έμαθε για τη νέα της σχέση και είναι κάθε άλλο παρά χαρούμενος.

Αθηνά Ωνάση: Ο χωρισμός με τον Αλβάρο και ο νέος σύντροφος

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια πια, με την κληρονόμο να έχει προχωρήσει στη ζωή της με τον Αλμπέρτο Ζόρζι, πράγμα για το οποίο έχει ενοχληθεί μάλλον ο Βραζιλιάνος. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, με το οποίο αγωνιζόταν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά ήταν στο όνομα της Αθηνάς Ωνάση. Έτσι, μετά τον χωρισμό τους εκείνη το πούλησε στον Αλμπέρτο Ζόρζι. Το άλογο στάθηκε αφορμή για να έρθουν οι δυο τους κοντά. Τόσο κοντά που τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι δυο τους δεν είναι απλά φίλοι.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο όμως δεν άφησε έτσι το θέμα του αλόγου, αφού κινήθηκε νομικά. Μπορεί το δικαστήριο της Βραζιλίας να τον δικαίωσε, αλλά τον τελευταίο λόγο τον είχε το δικαστήριο του Βελγίου, το οποίο μάλιστα είχε αναλάβει και το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού.

Αθηνά Ωνάση: Η κατάληξη της… ιστορίας για το άλογο

Στο τέλος, ο Αλβάρο, που αναφέρθηκε και στο λόγο του διαζυγίου, ζητούσε 358 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς φυσικά να πάρει όσα περίμενε. Ο ίδιος, μάλιστα, κατέστησε γνωστό ότι του απαγόρευσε με δικαστική απόφαση την πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο. Το όμορφο ζώο έχει αγοραστεί στο όνομα της Αθηνάς, γεγονός που δεν επιτρέπει στον Aλβάρο να βρεθεί κοντά του. Τη συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου στον στάβλο, που διαμένει το άλογο.

Το πανάκριβο Cornetto K φυλάσσεται στον συγκεκριμένο χώρο και ο ίδιος έγραψε στα πορτογαλικά πως είναι ιδιαίτερα λυπημένος που δεν μπορεί καν να πλησιάσει τον καλύτερό του φίλο. Ανάμεσα στα άλλα σχολίασε και στα αγγλικά πως επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, βρήκε bodyguard έξω από τον στάβλο του αλόγου, ο οποίος δεν του επιτρέπει καν να πλησιάσει ούτε για να το χαϊδέψει.


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: