Ελεύθερος ο διευθυντής του ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω: Οι καθηγητές ήθελαν να αποβάλλουν τον 16χρονο γιατί δημιουργούσε συχνά πρόβλημα


Ελεύθερος ο διευθυντής του ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω: Οι καθηγητές ήθελαν να αποβάλλουν τον 16χρονο γιατί δημιουργούσε συχνά πρόβλημα


Ελεύθερος αφέθηκε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω που φαίνεται πως πιάστηκε στα χέρια με 16χρονο μαθητή. Ο μαθητής όπως λένε οι καθηγητές δημιουργούσε συχνά προβλήματα και η αποβολή του είχε προταθεί από πολλούς καθηγητές, όμως το περιστατικό αυτό ξεπέρασε τα όρια. Ο 16χρονος αλλά και ο Διευθυντής απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή.

Το περιστατικό βίας στο ΕΠΑΛ Αιγάλεω Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται το περιστατικό με πρωταγωνιστές τον διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω και τον 16χρονο μαθητή ο οποίος καταγγέλλει πως χτυπήθηκε από τον εκπαιδευτικό το μεσημέρι της Τρίτης.

Χθες, ο διευθυντής του σχολείου απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο ανήλικος και αφέθηκε ελεύθερος.


Διαφ.
Το δικαστήpιο ορίστηκε για τις 19 Δεκεμβρίοu ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθεί ο 16χρονος καθώς και ο καθηγητής υπέβαλε μήνυση σε βάρος του.Ελεύθερος αφέθηκε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω που φαίνεται πως πιάστηκε στα χέρια με 16χρονο μαθητή. Ο μαθητής όπως λένε οι καθηγητές δημιουργούσε συχνά προβλήματα και η αποβολή του είχε προταθεί από πολλούς καθηγητές, όμως το περιστατικό αυτό ξεπέρασε τα όρια. Ο 16χρονος αλλά και ο Διευθυντής απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή.

Το περιστατικό βίας στο ΕΠΑΛ Αιγάλεω

Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται το περιστατικό με πρωταγωνιστές τον διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω και τον 16χρονο μαθητή ο οποίος καταγγέλλει πως χτυπήθηκε από τον εκπαιδευτικό το μεσημέρι της Τρίτης.

Χθες, ο διευθυντής του σχολείου απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο ανήλικος και αφέθηκε ελεύθερος.

Το δικαστήριο ορίστηκε για τις 19 Δεκεμβρίου ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθεί ο 16χρονος καθώς και ο καθηγητής υπέβαλε μήνυση σε βάρος του.

Το πρωί της Τετάρτης, στο σχολείο δεν έγιναν μαθήματα με τους καθηγητές να προχωρούν σε στάση εργασίας σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η ένταση που προκλήθηκε.

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Παιδείας έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρτικής έρευνας ώστε να εξακριβωθεί πως ξεκίνησε αλλά και πως κατέληξε ο μοιραίος καβγάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Συμβουλίου Καθηγητών να αποβάλλουν τον 16χρονο από το σχολείο επειδή δημιουργούσε συχνά προβλήματα.

Ο νεαρός εξοργίστηκε και μαζί με άλλους συμμαθητές του άρχισαν να προκαλούν ταραχές στο σχολικό συγκρότημα. Ο διευθυντής κατέβηκε στο προαύλιο προκειμένου να κλείσει την πόρτα στους επίδοξους καταληψίες και τα “αίματα” άναψαν.

Στα βίντεο του protothema.gr, διακρίνεται ο 16χρονος να κουβαλάει κάδους στους διαδρόμους του σχολείου και να μπαίνει με το μηχανάκι μέσα στο κτίριο λίγο πριν από την κατάληψη.

2ο ΕΠΑ.Λ Αιγάλεω

Ο μαθητής καταγγέλλει πως ο διευθυντής τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Από την πλευρά του, ο εκπαιδευτικός ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε χειροδικία και ο καβγάς περιορίστηκε σε μια λεκτική αντιπαράθεση.

Όπως υποστηρίζει, ο 16χρονος τραυματίστηκε όταν έσπασε με τη μπουνιά του ενα παράθυρο του σχολείου.

Οι καθηγητές του σχολείου, μάλιστα, κάνουν λόγο για προκλητική συμπεριφορά του 16χρονου ο οποίος φέρεται να άρπαξε το κινητό του διευθυντή μέσα από τα χέρια του.


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: