Σκύλος Φεύγει Από Το Σπίτι Και Επιστρέφει Με Τον «Δίδυμο Αδερφό» Του


Σκύλος Φεύγει Από Το Σπίτι Και Επιστρέφει Με Τον «Δίδυμο Αδερφό» Του


Διαφ.


Σκύλος Φεύγει Από Το Σπίτι Και Επιστρέφει Με Τον «Δίδυμο Αδερφό» Του

Ο σκύλος έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από ώρες με ένα «δίδυμο» σκύλο με αυτήν. Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, σαν δίδυμα αδέρφια..



Η Glauciene Borrett, μαζί με τον υπάλληλο και τον αδερφό της, έψαχναν τη Lazarenta για ώρες και φοβόταν το χειρότερο. Ευτυχώς ο σκύλος επέστρεψε σώος και αβλαβής. «Έχει έναν αδερφό που μένει δίπλα και δεν το ήξεραν», είπε ο ιδιοκτήτης του.

Δεν έχουν όλα τα σκυλάκια που φεύγουν από το σπίτι τους την ίδια μοίρα. Μερικά χάνονται και βρίσκονται μέρες, εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια αργότερα. Ωστόσο, υπάρχουν και σκυλιά που καταλήγουν να ζουν όλη τους τη ζωή στο δρόμο, χωρίς να τα βρουν ποτέ ξανά.

Υπάρχουν όμως και άλλες εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, εκείνα τα σκυλάκια που χάνονται και επιστρέφουν στο σπίτι μόνα τους, αλλά και με τη συνοδεία ενός φίλου σκύλου.

Αυτό συνέβη με τη σκυλίτσα της φυσιοθεραπεύτριας, Glauciene Borrett , η οποία ήταν στη δουλειά όταν η κοπέλα που φροντίζει το σπίτι της, ονόματι Erica, της τηλεφώνησε για να της δώσει τραγικά νέα: το κατοικίδιό σας έφυγε.

Η Έρικα δακρυσμένη εξήγησε ότι έκανε δουλειές του σπιτιού όταν ο σκύλος δραπέτευσε από την αυλή της και βγήκε τρέχοντας κατευθείαν στο δρόμο.

Ο σκύλος, ονόματι Lazarenta, είναι πολύ μικρός, οπότε έχει ακόμα πολλή ενέργεια. Αυτό το έκανε πιο δύσκολο για την Έρικα να πάει να τον αναζητήσει, αφού μπορούσε να είναι οπουδήποτε στη γειτονιά. « Σκέφτηκα: Λαζαρέτα, έχεις νερό, καλό φαγητό, καλό κρεβάτι. Δεν χρειάζεται να το σκάσεις », είπε ο ιδιοκτήτης.

Επειδή η Γλαυκήνη ήξερε ότι η Ερίκα δεν θα μπορούσε να την πιάσει, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από τον αδερφό της, που είναι δάσκαλος πιλάτες. Με αυτόν τον τρόπο, όσο περισσότεροι την αναζητούσαν στη γειτονιά, τόσο πιο εύκολα θα την έπιαναν.

Η γυναίκα ήταν πολύ στενοχωρημένη, γιατί η ιδέα ότι μπορεί να μην την ξαναβρεί στοίχειωνε το μυαλό της. « Έχασα κάθε συγκέντρωση, έκλαψα νομίζοντας ότι δεν θα τον ξαναέβλεπα », πρόσθεσε η γυναίκα.

Ενώ ο αδερφός της έψαχνε ακούραστα για το σκυλί στη γειτονιά, η Erica επέστρεψε στο σπίτι της Glauciene και ανακάλυψε κάτι απροσδόκητο: η Lazarenta είχε επιστρέψει μόνη της στο σπίτι και συνοδευόμενη από έναν σκύλο ακριβώς σαν αυτήν.

Η γυναίκα μοιράστηκε μια φωτογραφία στα κοινωνικά της δίκτυα όπου μπορείτε να δείτε ότι το άλλο σκυλάκι είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό της, με καφέ και μαύρες ρίγες. Έκπληκτη έγραψε στο προφίλ της ότι η Λαζαρέντα « έχει έναν αδερφό που μένει δίπλα και δεν το ήξεραν. Τα δίδυμα είναι ικανά για όλα .»


Πηγή