Survivor 5: «Ξαναμπήκαμε στην πραγματικότητα του…» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή των παικτών στην ίδια παραλία – Survivor


Τελείωσε το πάρτι της Ένωσης στο Survivor, και οι παίκτες αυτή τη φορά όλοι μαζί επέστρεψαν στην πραγματικότητα και στην ίδια παραλία. Φανερά απογοητευμένοι που τελείωσε όλο αυτό το χαρούμενο διάλειμμα από τους αγώνες, τώρα σκέφτονται πως θα είναι η συμβίωση με τόσα άτομα ενώ μοιράζονται μεταξύ τους τις σκέψεις τους.


Διαφ.


Οι πρώτες δηλώσεις των παικτών μετά την Ένωση

Πιο συγκεκριμένα μετά την άφιξη τους στην παραλία, καλωσόρισαν την Μπλε ομάδα στην παραλία τους οι Κόκκινοι, καθώς εκεί θα μείνουν όλοι μαζί, και λίγο πριν κοιμηθούν κάποιοι προβληματίστηκαν για το πως θα είναι τα πράγματα την επόμενη μέρα στον αγώνα και τις αντιδράσεις όσων κερδίσουν και όσων χάσουν.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 17/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

«Μία φίδι, μία κατσαρίδα…» – Τα πρώτα λόγια της Σοφιάννας και της Ασημίνας

Η Σοφιάννα και η Ασημίνα μεταξύ άλλων, φαίνεται πως ήρθαν κοντά μετά τον πάγο που επικρατούσε για αρκετό διάστημα ανάμεσά τους και αντάλλαξαν κάποια λόγια.

Ενώ είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό να τις βλέπουμε απόμακρες, οι δύο παίκτριες που κάποτε η μία ήταν το στήριγμα της άλλης, έκαναν μία μικρή κουβέντα αρκετά ευδιάθετες και αναφέρθηκαν σε όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ τους λέγοντας πως τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουν στην παραλία.


Πηγή