Survivor 5: "Κατέρρευσαν" οι παίκτες στο άκουσμα του επάθλου – Τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα – Survivor


Μετά τους τσακωμούς στην Μπλε ομάδα μεταξύ Τάκη και Κωνσταντίνου, οι 2 ομάδες ετοιμάστηκαν και πήγαν στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το πιο σημαντικό δηλαδή για αυτούς στο Survivor.


Διαφ.


Με το που ξεκίνησε μάλιστα να μιλάει ο Γιώργος Λιανός, σχεδόν όλοι παίκτες έβαλαν τα κλάματα και ανυπομονούσαν να ακούσουν πως και πως με ποιον θα μιλήσουν σήμερα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Έτσι λοιπόν, ο παρουσιαστής τους αποκάλυψε πως λόγω Πάσχα, οι γονείς κάθε παίκτη έστειλαν μια οικογενειακή φωτογραφία από όταν ήταν μικροί, σε συνδυασμό με μερικά τρυφερά λόγια.

Φυσικά, όλοι οι παίκτες συγκινήθηκαν πολύ και μπήκαν στον αγώνα πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Αυτή την εβδομάδα το Survivor 5 είναι ανατρεπτικό! Εκτός του ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει κάνει την Μπλε ομάδα άνω κάτω με αποτέλεσμα όλοι να φωνάζουν πως πρέπει να αποχωρήσει, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η ένωση θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Λίγο πριν ενωθούν ωστόσο Μπλε και Κόκκινοι, παρακολουθήσαμε τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για την ασυλία. Την πρώτη πήραν οι Διάσημοι και την δεύτερη οι Μαχητές και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι κυριολεκτικά “βόμβα”.

Όσον αφορά το αγώνισμα θα έχει πολλά και δύσκολα εμπόδια! Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μάλιστα θα χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να βάλει τον τελικό στόχο και να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας είναι η Μπλε, η οποία κέρδισε και χθες 12/4 την δεύτερη ασυλία.


Πηγή