Εξέλιξη-βόμβα στην Υπόθεση της Πάτρας: Διατάχθηκε εκταφή της Τζωρτζίνας (Vid)


Εξέλιξη-βόμβα στην Υπόθεση της Πάτρας: Διατάχθηκε εκταφή της Τζωρτζίνας (Vid)


Διαφ.


Καταιγισμός εξελίξεων έχει προκύψει στην υπόθεση της Πάτρας μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου το απόγευμα της Τετάρτης.



Η Πισπιρίγκου δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε καμία ομολογία, η μητέρα και η αδελφή της καταγγέλουν ξυλοδαρμό της που η ίδια η Πισπιρίγκου αρνείται, η αδερφή της περιμένει να αθωωθεί για να πάνε για… ποτάρες, στέλνει κατάρες στην Αγγελική Νικολούλη και πλέον πολλά στόματα έχουν αρχίσει να «κελαηδούν».

Οι Αρχές δεν έχουν σκοπό να περιμένουν την κατηγορουμένη να ομολογήσει και γι΄αυτό ψάχνουν παντού για στοιχεία που θα κλείσουν την υπόθεση και θα δώσουν φως στους θανάτους των δύο άλλων κοριτσιών, αλλά και της σπιτονοικοκυράς, για την οποία έχει ξεσπάσει όργιο φημών περί δολοφονίας της.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Δασκαλάκης τίθεται ξεκάθαρα απέναντι στην Πισπιρίγκου, ζητάει να μάθει πώς βρήκε πρόσβαση στην κεταμίνη, πώς τη χορήγησε στη Τζωρτζίνα και τι συνέβη στα άλλα δύο παιδιά τους. Σε όλα αυτά οι απαντήσεις μπορεί να έρθουν από το πολυσυζητημένο τάμπλετ που είχε η Τζωρτζίνα και το οποίο η Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να θαφτεί μαζί με την κόρη της πριν δύο μήνες.

Μετά την αποκάλυψη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους εισαγγελική εντολή για να ξεθάψουν το τάμπλετ και να το σαρώσουν για αναζητήσεις της Πισπιρίγκου που μπορεί να σχετίζονται με την κεταμίνη, αλλά και για στοιχεία που μπορεί να δοθούν από τη χρήση που έκανε η Τζωρτζίνα.


Πηγή