Κι όμως δεν είναι από την Αθήνα: Αυτή είναι η καταγωγή του Γιάννη Μπέζου – Gossip


Σύμφωνα με το βιογραφικό του Γιάννη Μπέζου στη Βικιπαίδεια, ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.


Διαφ.


Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1956. και μεγάλωσε στην περιοχή του Φιλοπάππου, αρχίζοντας από εκεί για να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς.

Survivor spoiler 27/03: "Κάνε μου την χάρη ρε νούμερο" - Στα μαχαίρια Ασημίνα και Άρης!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 27/03: "Κάνε μου την χάρη ρε νούμερο" - Στα μαχαίρια Ασημίνα και Άρης!

Δείτε επίσης: Δεν είχαμε ιδέα: Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή της Τατιάνας Στεφανίδου

Γιάννης Μπέζος

Παρ' όλα αυτά, επειδή κανείς δεν είναι βέρος Αθηναίος, το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε την καταγωγή του ηθοποιού από την πλευρά του πατέρα του Αριστείδη, η οποία είναι το Κεραστάρι Αρκαδίας.

Ο ίδιος είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στον Σούλη Παπανικολάου: «Η καταγωγή μου είναι το Κεραστάρι. Στο Κεραστάρι γεννήθηκε ο πατέρας μου, ο Αριστείδης, που πήγε γυμνάσιο στην Τρίπολη και που, μετά, στην Αθήνα φοίτησε στη Γυμναστική Ακαδημία. Συνέχισε, ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Ήτανε σπουδαίος άνθρωπος και του είχα μεγάλη εκτίμηση»

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

Αποκάλυψη Γιάννη Μπέζου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπει τα σίριαλ που έχει παίξει (Video)

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ηθοποιός του οποίου τις τηλεοπτικές δουλειές το κοινό δεν σταματά να απολαμβάνει. Ωστόσο, εκείνος δηλώνει ότι δεν τις βλέπει.

Όπως ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός, μέσω συνέντευξής του στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» που έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση του Open, ο λόγος που δεν παρακολουθεί τις παλιότερες δουλειές του στην τηλεόραση, είναι επειδή «δεν με ενδιαφέρει. Είναι παλιά ρούχα που δεν τα φοράω πια».

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Στην φόρα η άγνωστη σχέση του Γιάννη Μπέζου με ηθοποιό του «Ευτυχισμένοι Μαζί»

«Η ατυχία, η κακιά μοίρα και ο ψεύτης ντουνιάς είναι άλλοθι για τους τεμπέληδες και τους ανεπρόκοπους», σημείωσε ακόμη, λέγοντας ότι κάποια στιγμή η σκληρή προσπάθεια θα ανταμειφθεί.

Γιάννης Μπέζος: «Να μην υποδύονται οι μεγαλύτεροι τους νέους, γιατί γίνονται γελοίοι»

«Όταν είσαι νέος, είσαι πιο εκρηκτικός. Αν δεν είσαι, κάτι δεν πάει καλά. Και όσο μεγαλώνεις, αν παραμένεις εκρηκτικός, πάλι κάτι δεν πάει καλά. Και οι μεγαλύτεροι να είναι πιο υπομονετικοί και να μην υποδύονται τους νέους, γιατί γίνονται γελοίοι». Αυτό συμβαίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό μεταξύ των ηθοποιών, όχι μόνο στην Ελλάδα, όπως σημείωσε. «Αυτό είναι δείγμα γελοιότητας, είναι σαν καρνάβαλοι, αυτά είναι φαιδρά πράγματα», πρόσθεσε.

Ακόμη, επισήμανε πως «αποκλείεται κάποιος να μιλήσει στο κινητό σε παράστασή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση θεατής μου να έχει έλλειψη παιδείας, εκτός αν ήρθε από σπόντα. Ήταν δύσκολο όταν έχασα τους γονείς και έπρεπε να παίξω στο θέατρο. Τα άλλα επαγγέλματα δεν έχουν καμία σχέση με το θέατρο, η δική μας δουλειά δεν είναι κανονική. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας. Έρχονται να μας δουν γιατί δεν είμαστε κανονικοί. Αλλιώς θα έβλεπαν τους έξω και δωρεάν».

Επίσης, ο Γ. Μπέζος αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα γίνονται στον χώρο, με τις συνεχείς καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «να κάτσουμε να παρακολουθήσουμε τι γίνεται; Θυμάστε παλιά που έβγαιναν και τσακώνονταν και παρακολουθήσαν οι άλλοι σαν θέαμα; Κάπως έτσι γίνεται. Σε αυτόν τον "μύλο" δεν πρέπει να ρίχνουμε κι άλλο νερό».


Πηγή