Survivor 5: Πυρ και μανία η Σοφιάννα κατά της Ασημίνας – «Έκλαιγες και σου θύμιζα τα τραγούδια του συντρόφου σου» – Survivor


Μετά από την συντετριμμένη εξομολόγηση της Μαίης για την αποχώρηση του Ανδρέα από το Survivor 5, σειρά είχε να δούμε την εξέλιξη στην “κόντρα” που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Ασημίνα και την Σοφιάννα. Όπως έχουμε αναφέρει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει ολοένα και περισσότερες ανατροπές.


Διαφ.


Έτσι λοιπόν, η παίκτρια της μπλε ομάδας δεν δίστασε να χρεώσει ό,τι συμβαίνει στην σχέση με πρώην φίλη της. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Είμαι κουρασμένη ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με όλη αυτή τη σαπουνόπερα που βλέπω να εξελίσσεται γύρω από το θέμα της φιλίας μου με την Ασημίνα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για την Αθηνά Οικονομάκου

Προσωπικά έχω αφήσει τέτοιου είδους ιστορίες χρόνια πίσω. Γενικά όταν θέλω να λύσω κάτι, το κάνω τετ α τετ με τον άλλον όπως κάνω και με αυτά που λέω. Ακούστηκαν διάφορα πράγματα στο τελευταίο συμβούλιο.

Έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι εγώ, Ασημίνα μου, Κατσαούνη μου και όποιος άλλος υποστηρίζει την άποψη ότι επηρεάζομαι από άλλους, αλλά μάλλον εσύ επηρεάζεσαι από άτομα που ήδη σου έχουν προκαλέσει κακό στο παιχνίδι! Σκέψου το.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που με στεναχωρεί πραγματικά είναι ότι νιώθω πως η Ασημίνα ξεχνάει κάποια πράγματα, τα οποία δεν θα έβγαινα να τα πω γιατί τα έκανα όλα από την καρδιά μου αλλά οι συγκυρίες και τα γεγονότα μάλλον με έχουν φτάσει στο σημείο να πρέπει να τα υπενθυμίσω και στην ίδια και στον κόσμο. Ποιος ήταν το στήριγμα σου από την αρχή!

Ξεχνάς όταν έκλαιγες που έχανες τις επικοινωνίες, ποιος ήταν εκείνη να σου θυμίζει τα τραγούδια του συντρόφου σου και έκανε ώρες συζητήσεων μαζί σου για να μπορείς να καλύψεις το κενό. Ξεχνάς όταν έπεφτες αγωνιστικά ποιος ήταν εκεί να σου λέει ότι η θέση σου είναι στον τελικό και «κράτα γερά γιατί έχεις ακόμα πολλά ψωμιά να φας μέσα στο παιχνίδι». Ξεχνάς ποιος είναι ο άνθρωπος που πάντα σε έβαζε πάνω από όλα»

Οι δηλώσεις της Σοφιάννας Αβραμάκη στο Survivor 5

«Άντε γα@@ θα λέω σε…» – Άσχημος καβγάς για Ασημίνα και Ναυσικά

Θέμα χρόνου ήταν να πλακωθεί και με την Ναυσικά η Ασημίνα στο Survivor 5, αφού μιλάμε για δύο δυνατές προσωπικότητες που θέλουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι

Μ’ αφορμή τον τσακωμό που είχε η Ασημίνα με τον Άρη στο τελευταίο επεισόδιο, υπήρξε τρομερό παρασκήνιο και ανάμεσα στις δυο συμπαίκτριες. Μπορεί το μοντέλο μπροστά στις κάμερες να πήρε την θέση της Ασημίνας, όμως όταν επέστρεψαν στις παραλίες και οι κάμερες ήταν κλειστές η Ναυσικά της έκανε ευθεία επίθεση, με την τελευταία να μην μασάει τα λόγια της, ούτε για τη νέα της συμπαίκτρια.

Δείτε τι συνέβη στο Athensmagazine.gr


Πηγή