Survivor 5: "Έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Γιώργος για…" – Η αποκάλυψη της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη – Survivor


Η Μυριέλλα, η οποία φαίνεται πως είναι σε σχέση με κάποιον παίκτη του ριάλιτι, μίλησε στην κάμερα του Survivor 5 και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο θεωρεί ότι την ψήφισε ο Γιώργος Κατσαούνης προς αποχώρηση.


Διαφ.


Η ηθοποιός αναφέρει πως το γεγονός ότι προηγουμένως ήταν στους μπλε καθιστά πιο δύσκολο να ψηφίσει κάποιον που επίσης ήταν στους μπλε, ενώ το γεγονός ότι έχει αλλάξει είναι κάτι που ο Κατσαούνης, κατά τη γνώμη της, το έχει προσέξει και μάλλον δεν του αρέσει.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Το ηχητικό μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα – «Σ’ αγαπάω απλά…»

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για την ψήφο της από τον Κατσαούνη για αποχώρηση από το Survivor 5

«Για μένα το ότι είμαι υποψήφια αυτή τη στιγμή έπαιξε καθοριστικό ρόλο το ότι κέρδισε την ατομική ασυλία ο Γιώργος γιατί είναι ένας πρώην μπλε οπότε θα του ήταν πολύ δύσκολο συναισθηματικά να ψηφίσει κάποιον από τους παλιούς του συμπαίκτες», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η Μυριέλλα πρόσθεσε: «Είδε ότι δεν ήμουν η Μυριέλλα που είχε αφήσει πριν μήνες και είχα αλλάξει εντελώς άποψη για εκείνον και παρέμεινα στην άποψη που είχα για εκείνον. Μπορεί και να μην του άρεσε και να θεώρησε πολύ πιο εύκολο να ψηφίσει εμένα από το να ψηφίσει κάποιο άλλο παιδί. Ο Γιώργος μπήκε σε μία ομάδα που ουσιαστικά κολλητή παρέα κάνουν Απόστολος, η Ναυσικά, και ο Στάθης…. θεωρώ ότι τον Γιώργο πιο πολύ τον ενδιαφέρει να τα έχει καλά με την παρέα της Ναυσικάς του Απόστολου και του Στάθη που κλείνει και η Ασημίνα».

«Φέρε μου πίσω τον…» – Δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια μεταξύ Κατσαούνη και Μυριέλλας

Δεν άργησαν να έρθουν οι εντάσεις όπως φαίνεται στους νέους Κόκκινους, στο επεισόδιο της Κυριακής 20/3 στο Survivor. Ton πρώτο τους καυγά φαίνεται πως είχαν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης με αφορμή έναν σταυρό που της είχε δώσει όταν ήταν…κοντά!

Όλα ξεκίνησαν με τον σταυρό του Αγίου Εφραίμ που είχε δωρίσει ο αγρότης στην ηθοποιό. «Είναι σαν να μη σέβεσαι τον Άγιο μου και την πίστη μου. Φέρε μου σε παρακαλώ τον σταυρό μου άμα μπορείς και θα είμαστε μια χαρά» τόνισε, με σαφήνεια, ο Γιώργος Κατσαούνης στην Μυριέλλα Κουρεντή.

«Για άλλη μια φορά μου απέδειξε ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι ούτε να εμπιστεύομαι την κρίση του ούτε να νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που σέβεται σε γενικές γραμμές κάποια πράγματα» εξομολογήθηκε η γοητευτική ηθοποιός στην κάμερα του Survivor. «Θεωρώ ότι όλο αυτό το έκανε τηλεοπτικά διότι ούτως ή άλλως κατάλαβε από τη συμπεριφορά μου ότι εγώ το πάω εντελώς φιλικά το πράγμα και δεν αποσκοπώ πουθενά και δεν θέλω να συγχυστεί τίποτα και γενικότερα δεν ταιριάζουμε».

Κατσαούνης: «Άμα τον ήθελες τον σταυρό και σεβόσουν τον Άγιο, γιατί είναι και προστάτης μου…»

Μυριέλλα: «Μην μου λες εμένα αν σέβομαι ή όχι, γιατί αυτή τη στιγμή με προσβάλλεις και γω δεν ήρθα να σε προσβάλλω. Μια χαρά σέβομαι, στην ίδια θρησκεία πιστεύουμε. Επειδή αυτό που κάνεις δεν είναι αρκετά χριστιανικό αυτή τη στιγμή, θα σου δώσω τον σταυρό αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις όλο αυτό».

«Η φράση που αυτή τη στιγμή μου ταιριάζει για τον Γιώργο είναι… μακριά και αγαπημένοι» ξεκαθάρισε, στη συνέχεια, η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.


Πηγή