Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 19 Μαρτίου; – Ζώδια


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 19 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;


Διαφ.


Παράλληλα, φουρτούνες προβλέπονται και από τον Κώστα Λεφάκη.

Survivor spoiler: Η αλλαγή των ομάδων φέρνει την Ασημίνα στην αποχώρηση!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler: Η αλλαγή των ομάδων φέρνει την Ασημίνα στην αποχώρηση!

Κριός

Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε κάνει να λες πιο πολλά από όσο πρέπει, να έχεις πολλά νεύρα και να σοκάρεις με ποικίλους τρόπους, τον περίγυρο σου! Τα προβλήματα, εντοπίζονται κυρίως στις φιλικές σου συναναστροφές, όπου θα το παρακάνεις με την προκλητικότητα, την κόντρα και την υπερβολή!

Ταύρος

Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, απαιτεί να επιστρατεύσεις ωριμότητα, υπομονή, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και εντιμότητα! Πρέπει να αποφύγεις παρορμητικά συναισθηματικά ξεσπάσματα και νεύρα, κυρίως σε διαπροσωπικές σχέσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις, ώστε να μην χαλάσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Δίδυμος

Καλό Σαββατοκύριακο! Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις άμεσα ωριμότητα, αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε όλες σου τις επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές και συναντήσεις, αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Πες όχι στον αυθορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου και την υπερβολική αισιοδοξία σου, αν δεν θες να παρασυρθείς σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις!

Καρκίνος

Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, πιθανόν να το παρακάνεις και ξεπεράσεις τα όρια με την συμπεριφορά σου, με αποτέλεσμα να μιλήσεις αρκετά άσχημα μέσα στα νεύρα σου, τις οποίες όμως δεν εννοείς! Μάθε να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες, ιδίως σε αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν!

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

ζώδια 19 Μαρτίου

Λέων

Καλό Σαββατοκύριακο! Σήμερα φίλε Λέοντα, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού πλήττει αρκετά, τις σπουδαίες για εσένα, διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές. Μέσα από επαφές και συνομιλίες, θα υπάρξουν παρερμηνείες, παρεξηγήσεις, λάθος εκφράσεις, νευρικότητα και λεκτική επιθετικότητα, που θα προκαλέσει ρήξεις!

Παρθένος

Καλό Σαββατοκύριακο! Πολλές δυσκολίες θα έχει η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, λόγω της όψης Τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού! Φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες, σε κάθε δράση της καθημερινότητάς σου και οργάνωσε όπως πρέπει τον χρόνο σου για τυχόν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, προκειμένου να τα προλάβεις όλα και να έχεις και την ευκαιρία να ξεκουραστείς!

Ζυγός

Καλό Σαββατοκύριακο! Με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, αισθάνεσαι φίλε Ζυγέ, πως θες να το «ρίξεις έξω»! Ωστόσο, ορισμένα ξαφνικά γεγονότα και ορισμένες έντονες καταστάσεις, θα σε αποσυντονίσουν και θα φέρουν κόντρες και καυγάδες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Σκορπιός

Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε επηρεάζει άμεσα και πρέπει να δείξεις προσοχή! Η όψη θα «χτυπήσει» τον ευαίσθητο τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, όπου λόγω κάποιων ξαφνικών καταστάσεων και συγκυριών, πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες!

Τοξότης

Καλό Σαββατοκύριακο! Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, σε προειδοποιεί να προσέξεις τις λέξεις σου και τις κοινωνικές επαφές σου! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε παρασύρει σε παρορμητικά λάθος λόγια και γενικά, άλλα θες να πεις και άλλα λες! Επιπλέον και οι γύρω σου θα είναι κάπως επιθετικοί και ψυχροί απέναντι σου, γεγονός που πολλές φορές, θα σε φέρει στα όρια σου!

Αιγόκερως

Καλό Σαββατοκύριακο! Αγαπητέ Αιγόκερε, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα γίνεις λίγο πιο πεισματάρης στις απόψεις και τις ιδέες σου! Οι συνομιλητές σου, θα σε θεωρήσουν ιδιαίτερα ισχυρογνώμων και εγωκεντρικό, γεγονός που ενδεχομένως να φέρει ρήξεις, παρεξηγήσεις και κόντρες!

Υδροχόος

Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Υδροχόε, η σημερινή ημέρα, θέλει αυτοσυγκράτηση, υπομονή, ωριμότητα και ουσιαστική προσοχή σε επαφές, συνομιλίες και μετακινήσεις! Η όψη Τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει ανατρεπτικά ξαφνικά γεγονότα, κατά τα οποία, πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος και ψύχραιμος και να μην αντιδράς παρορμητικά!

Ιχθύς

Καλό Σαββατοκύριακο! Σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα να εμπιστευτείς τους άλλους τυφλά, αγαπητέ Ιχθύ! Δυστυχώς, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, κάποια μυστικά σου κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν, από άτομα που έκανες το λάθος να στηριχτείς επάνω τους και να τους δείξει εμπιστοσύνη! Δεν είναι κατάλληλη στιγμή, να ακολουθείς το ένστικτο σου!


Πηγή