Εύβοια: Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογνειακή βίας – Συνελήφθη επιχειρηματίας για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του


Εύβοια: Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογνειακή βίας – Συνελήφθη επιχειρηματίας για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του


Διαφ.


Η κατάσταση με τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας έχει ξεφύγει, με ένα καινούργιο να καταγράφεται στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, με θύμα μια γυναίκα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Κιλκίς: Επίτεθηκε στους γονείς του και απείλησε με τσεκούρι τους αστυνομικούς

Σύμφωνα με το evima.gr, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, ο άνδρας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή χτύπησε τη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και στη συνέχεια έφυγε από εκεί.

Το θύμα της επίθεσης ειδοποίησε την Αστυνομία μέσα σε κατάσταση σοκ και υπέβαλε μήνυση στον άνδρα της, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψή του το πρωί της Τρίτης.

Άνδρας χτυπάει με μανία τη γυναίκα στη Νέα Αρτάκη

Να υπενθυμίσουμε ακόμη ένα περιστατικό που έλαβε χώρα, επίσης, στην Νέα Αρτάκη, στην Εύβοια λίγες ώρες πριν, αποδεικνύοντας την τρομακτική αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα, ο καυγάς ενός ζευγαριού ξέφυγε, με τον άνδρα να χτυπάει με μανία τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στην σύλληψη του άνδρα στα πλαίσια του αυτοφώρου ο οποίο οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ενδοοικογενειακή βία


Πηγή