Survivor 5: Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Βρισηίδας Ανδριώτου – «Βλέπω ένα άσπρο πράγμα και ήταν ο κ@λος της…» – Survivor


Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την δεύτερη ασυλία στο αποψινό 14/3 επεισόδιο του Survivor 5, την οποία κέρδισαν οι Μαχητές, η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε ένα άκρως αποκαλυπτικό ατύχημα που μπορεί να μην είδαμε όμως ο Άρης Σοϊλέδης φρόντισε να μας το πει.


Διαφ.


Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Διασήμων έχασε το μαγιό της , το οποίο δεν πρόλαβε να μαζέψει αφήνοντας τους παίκτες με την απορία.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Σοβαρό τροχαίο για την Ελένη Βουλγαράκη – Η φωτογραφία με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο

Η αποκάλυψη του Σοϊλέδη για το ατύχημα της Βρισηίδας στο Survivor 5

«Βγαίνει η Βρισηίδα από την πισίνα με το … Βλέπω ένα άσπρο πράγμα και λέω που είναι το μαγιό της; Κι ήταν ο κ@λος της», είπε με χιούμορ ο Άρης Σοϊλέδης με την Βρισηίδα να απαντά με αμηχανία:

«Δεν προλάβαινα και μάζευα συνέχεια το μαγιό».

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για την ομάδα των Μαχητών

Σε προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 5, είδαμε την Βρισηίδα Ανδριώτου να αναφέρει λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου πως θα ήθελε να πάει στην ομάδα των Μαχητών λίγο πριν ανακοινωθεί στο συμβούλιο ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που θα αποχωρήσει. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε: «Έρχομαι με πάρα πολύ καλή ψυχολογία για να αγωνιστώ, δεν έχω άγχος, αν και ποτέ δεν είχα άγχος στα αγωνίσματα.

Μπορεί να είναι το τελευταίο μου αγώνισμα, αν και δεν θέλω να φύγω. Δεν νιώθω δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος μου. Νιώθω ότι μου αξίζει ακόμα μία θέση στο Survivor και επειδή η ομάδα μου με ψήφισε να φύγω, αν είναι να αποχωρήσω, να πάω στους Μπλε, γιατί πιστεύω από τα λεγόμενά τους ότι οι Μπλε με θέλουν στην ομάδα τους»


Πηγή