Η Ιωάννα Πηλιχού η Εύα απο το “Ευτυχισμένοι μαζί” με κορδονάτο μαγιό θα σε κάνει να πεις “ουάου”


Η Ιωάννα Πηλιχού η Εύα απο το “Ευτυχισμένοι μαζί” με κορδονάτο μαγιό θα σε κάνει να πεις “ουάου”


Διαφ.




Η Ιωάννα Πηλιχού έγινε πολύ γνωστή και η καριέρα της απογειώθηκε μετά από αυτή την ανεπανάληπτη σειρά του Mega “Ευτυχισμένοι μαζί” στον ρόλο που είχε ως Εύα.

Ο συνδυασμός και η εμπειρία μεγάλων ηθοποιών, όπως η Κατερίνα Λέχου, ο Γιάννης Μπέζος, η αγαπημένη γιαγιά Αλεξάνδρα Παντελάκη, αλλά και ο θείος Σπύρος Δημήτρης Μαυρόπουλος, παρέα με το νέο αίμα, όπως ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, η Ιωάννα Πηλιχού, η Εύη Δαέλη, ο Άρης Τσάπης και άλλοι έκαναν την σειρά μια απο τις πιο αγαπητές στο τηλεοπτικό κοινό.

Εκείνη όμως που ξεχώρισε μέσα στην σειρά και αγαπήθηκε όσο καμία άλλη ήταν η Ιωάννα Πηλίχου με την οποία μάλιστα ταυτίστηκαν οι νέοι της εποχής σε πολλά επίπεδα.

Η Ιωάννα Πηλίχου έχει μεγαλώσει στο Αλιβέρι Ευβοίας. Αποφοίτησε από το Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και από το Πανεπιστημίου Μακεδονίας του τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών σπουδών.

Εκτός από ελληνικά, μιλάει συνολικά και άλλες έξι γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Τούρκικα και Αραβικά!


Επίσης έχει κάνει TAE-KWO-DO ενώ ήταν και μια απο τις Cheerleader για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού η οποία ήταν και παραμένει η αγαπημένη της ομάδα. Αυτά όλα βέβαια είναι και η αιτία, που διαθέτει τέτοιο κοpμί!

Δείτε την εδώ και θα καταλάβετε!

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Ιωάννα Πηλιχού▪Ioanna Pilichou (@ioannapilichou)

Πηγή: tvfreaks.gr