«Φωτοτυπία» του Μάρκου Σεφερλή: Αυτός είναι ο κουνιάδος της Έλενας Τσαβαλιά (photo)


«Φωτοτυπία» του Μάρκου Σεφερλή: Αυτός είναι ο κουνιάδος της Έλενας Τσαβαλιά (photo)


Διαφ.


Ο Μάρκος Σεφερλής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού με το ταλέντο του και τον χαρακτήρα του. Ο ηθοποιός είναι περήφανος για την οικογένεια του και μάλιστα σε μια σπάνια συνέντευξη μας είχε συστήσει τον αδελφό του. Με την ευκαιρία, δείτε την αντίδραση του Γιάννη Μπέζου όταν ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Μάρκος, που πρόσφατα μέτρησε μια σημαντική απώλεια, γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται. Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του, λεγόταν Σωτήρης Σεφερλής. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή.

Η δε ομοιότητα με τον αδελφό του είναι συγκλονιστική. Δύο αγαπημένα αδέρφια αποτελούν ο Μάρκος και ο Δημήτρης Σεφερλής, που στηρίζουν σε όλα ο ένας τον άλλον.

Η κοινή τηλεοπτική εμφάνιση με τον αδελφό του

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή, που είχαν στο «Ε» η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, κάνοντας άπαντες να γελάσουν με την ψυχή τους, αφού και ο Δημήτρης έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Η διαφορά τους στην εμφάνιση είναι πως ο τελευταίος έχει μαλλιά, αλλά έχει αφήσει και μουστάκι.

«Φωτοτυπία» του Μάρκου Σεφερλή: Αυτός είναι ο κουνιάδος της Έλενας Τσαβαλιά

«Έπρεπε να σταματήσουμε…» – Ο χωρισμός που «πλήγωσε» τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής αποτελεί έναν εκ των πιο γνωστών θιασαρχών, εκτός των άλλων, έχοντας και την Έλενα Τσαβαλιά σε κάθε του παράσταση, δημιουργώντας μια συγκεκριμένη ομάδα συντελεστών, που λειτουργεί ως οικογένεια, με συνέπεια μια αποχώρηση να τον «πληγώσει».

Ο Στέλιος Κρητικός βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το λόγο που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία τους και πως το εξέλαβε ο Μάρκος Σεφερλής, που έφερε τη δική του ανατροπή.

Το σχόλιο του Κρητικού για το φινάλε με τον Σεφερλή

«Ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Έκλεισε ο κύκλος ο συγκεκριμένος. Η δουλειά μας είναι περίεργη κι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ένιωσα ότι εγώ πρέπει να σταματήσω. Ήμασταν στην Πάτρα, είχαμε ξεκινήσει περιοδεία και πήγα στο καμαρίνι…

Αυτό που κάναμε ήταν δύσκολο. Συνήθως στη δουλειά μας δουλεύεις 1-2 χρόνια. Εμείς κουμπαριάσαμε, γελάσαμε τόσο πολύ κι έχουμε ζήσει άπειρες στιγμές. Έχουμε ξενυχτήσει και γελάσει μπροστά και πίσω από τα φώτα κι έχουμε κάνει απίστευτα πράγματα» είπε αρχικά ο Στέλιος Κρητικός.

«Τον αγαπώ, αλλά ήταν κάποια στιγμή που ήθελα να αλλάξω τα δεδομένα μου. Κατ’ αρχάς ήθελα να κάνω διακοπές με τα παιδιά μου Ήταν ένα κομβικό σημείο. Είχα να κάνω διακοπές έξι χρόνια, ήταν πολλές οι απαιτήσεις. Ήταν η δουλειά μου, είμαι επαγγελματίας κι ήμουν ορκισμένος.

Τότε ήμασταν πρόβες στην τελευταία χειμερινή μου δουλειά με τον Μάρκο κι έρχεται το πρώτο Survivor και μου έκαναν πρόταση. Τα λεφτά ήταν τέσσερις φορές επάνω ο μισθός μου την εβδομάδα. Είπα όχι. Δεν μπορώ να πουλήσω ένα ολόκληρο θίασο και 50 άτομα σε μία παράσταση για να πάω εγώ να κάνω το γούστο μου, να οικονομήσω και να τους παρατήσω όλους σαν να μη με νοιάζει.

Τελειώνουμε το Πάσχα και για να προλάβω εγώ τα πράγματα -γιατί ξέρω ότι γράφει το ρόλο ανάλογα και τι άτομα έχει στο θίασό του- και του λέω Μάρκο μην με υπολογίζεις το καλοκαίρι. Θέλω να ξεκουραστώ και να κάνω διακοπές με τα παιδιά μου.

Αισθάνομαι έξω ότι υπάρχουν πράγματα, τα οποία θέλω να τα κυνηγήσω και να τα ακολουθήσω είτε λέγεται Survivor είτε οτιδήποτε άλλο και θέλω μία παύση. Στενοχωρηθήκαμε κι οι δυο μας, είναι ανθρώπινο γιατί περάσαμε απίθανες στιγμές οι δυο μας. Ήταν δύσκολο. Αγκαλιαστήκαμε, χαιρετηθήκαμε. Απλά ήθελα να ξέρει για να μη γράψει κάποιο ρόλο για εμένα το καλοκαίρι», κατέληξε ο Στέλιος Κρητικός.


Πηγή