«Πετάει» από τη χαρά του ο Παναγιώτης Τριβυζάς: Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και πόσταρε την νεογέννητη κόρη του (photo)


«Πετάει» από τη χαρά του ο Παναγιώτης Τριβυζάς: Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και πόσταρε την νεογέννητη κόρη του (photo)


Διαφ.


Τηνα απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας την περασμένη Κυριακή (7/7), όπως μας ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο γνωστός αθλητής και η σύζυγός του ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία, αφού η Ιωάννα Καραϊσκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα πάρει το όνομα Ρεβέκκα.

Δείτε επίσης: «Χώρισα γιατί...»: Σπάει την σιωπή της η Σταυρούλα Χρυσαειδή και αποκαλύπτει τα πάντα μετά το τέλος του Survivor All Star!

«7/7/2024 Ρεβέκκα.Το πιο έντονο συναίσθημα που έχουμε ζήσει. Σε ευχαριστώ πολύ Γυναίκα μου. Καλώς ήρθες Πριγκίπισσα μας. Σας ΑΓΑΠΩ πολύ γυναίκες της ζωή μου» έγραψε στο Instagram ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ανεβάζοντας παράλληλα τις πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη του και τη σύζυγό του, μέσα από το μαιευτήριο.

Να υπενθυμίσουμε πως οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης στις 9 Δεκεμβρίου. Ο Παναγιώτης Τριβυζάς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, με την οποία χώρισε μόλις 3 μήνες μετά το γάμο τους.

Η επιθυμία του για την απόκτηση ενός παιδιού

O Παναγιώτης Τριβυζάς είχε δηλώσει λίγο μετά τον γάμο του με την Ιωάννα Καραΐσκου: «Ανυπομονούμε! Είναι κάτι το πρωτόγνωρο και για τους δυο μας. Το ήθελα εξαρχής. Με την Ιωάννα είμαστε εννέα μήνες μαζί. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν της φαίνεται. Όπως μας έχει πει ο γιατρός αναμένεται να γεννήσει στις αρχές Ιουλίου. Δε θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού ακόμα, θέλουμε να κάνουμε το gender reveal. Εκτός από το ότι θέλω να είναι υγιέστατο το μωράκι μου, θα ήθελα να είναι κορίτσι».

Ενώ πρόσθεσε ότι: «Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τη σύζυγό μου και είμαστε και οι δύο σοβαρά άτομα που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. Παρόλο που είμαστε ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί από τους πρώτους κιόλας μήνες μένουμε μαζί. Κάναμε τον πολιτικό γάμο, αλλά θα κάνουμε και θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση. Έτσι θα την αφήσω; Η εγκυμοσύνη έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και έχουν μπει άλλες προτεραιότητες. Αυτό ήθελα από την αρχή, να κάνω μια μεγάλη οικογένεια».


Πηγή