Απεγνωσμένη η Βάνα Μπάρμπα: Έκκληση κάνει για να αποχωριστεί το στίγμα του καρκίνου – «Θα κάνω ακόμα μία επέμβαση»


Απεγνωσμένη η Βάνα Μπάρμπα: Έκκληση κάνει για να αποχωριστεί το στίγμα του καρκίνου – «Θα κάνω ακόμα μία επέμβαση»


Διαφ.


Η Βάνα Μπάρμπα μιλά σε συνέντευξή της για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει και συγκλονίζει με τα όσα λέει.

Διαβάστε επίσης: Το κέρατο σύννεφο: 10 διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν! Με την τελευταία πάθαμε πλάκα!

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ότι σε λίγες ημέρες θα κάνει άλλη μια επέμβαση που δεν γίνεται να αποφευχθεί.

Ξέρεις ποια λέξη βγαίνει πρώτη δίπλα από το όνομά σου στο Google; «Καρκίνος».

Πρόσφατα αποκάλυψες ότι υποβάλλεσαι σε ανοσοθεραπεία.

«Αυτές τις μέρες έχω να κάνω μία ακόμα αναγνωριστική επέμβαση για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι – δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια.»

Βάνα Μπάρμπα αρρώστια

Φοβάσαι για τη ζωή σου;

«Όχι, δεν φοβάμαι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά.»

Πόσο καιρό ταλαιπωρείσαι;

«Είναι τώρα τρία χρόνια, τέσσερα. Αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα έχασα τους δικούς μου ανθρώπους, πρώτα την αδελφή μου, μετά τη μάνα μου, οπότε δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να ψαχτώ. Τώρα πρέπει να κάνω και αυτή την επέμβαση, σύντομα θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να σβήσουμε και τη λέξη «καρκίνος» δίπλα από το όνομά μου, είπε η Βάνα Μπάρμπα στο περιοδικό ΟΚ!»


Πηγή