Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία – Τέλος για τα ΓΕΛ


Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία – Τέλος για τα ΓΕΛ


Διαφ.


Ολοκληρώνεταικαι επίσημα η διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων και για τη φετινή σχολική χρονιά στα ΓΕΛ, όπου οι υποψήφιοι διεκδικούν μια θέση στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Πανελλήνιες 2024: «Φινάλε» σήμερα (12/6) με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία για τα ΓΕΛ – Πότε αναμένονται οι βαθμολογίες

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι σήμερα εξετετάζοναι στα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Δείτε τα θέματα:

Δείτε τα σημερινά θέματα της Ιστορίας ΕΔΩ

Δείτε τα σημερινά θέματα της Φυσικής ΕΔΩ

Δείτε τα σημερινά θέματα της Οικονομίας ΕΔΩ

Οι εξετάσεις ειδικών και μουσικών μαθημάτων, τόσο για τα ΓΕΛ, όσο και τα ΕΠΑΛ, ξεκινούν την Τρίτη 18 Ιουνίου και τελειώνουν την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Παράλληλα, αύριο, Πέμπτη (13.06.2024) οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων πρόκειται να συνεχίσουν τις εξετάσεις τους στα μαθήματα ειδικότητας.

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού αναμένεται να ανακοινωθούν στα τέλη Ιουνίου.

Όσον αφορά στις βάσεις εισαγωγής, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα στα τέλη Ιουλίου.


Πηγή