Survivor 2024 spoiler 23/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τρέχει το δάκρυ κορόμηλο! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο της επικοινωνίας


Survivor 2024 spoiler 23/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τρέχει το δάκρυ κορόμηλο! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο της επικοινωνίας


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 23/05: Ένας μήνας απομένει για το φινάλε του Survivor 2024 και όλα μπαίνουν στη τελική τους ευθεία. Ποια ομάδα θα καταφέρει απόψε να κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας;

Μπορεί όλη η προσοχή να είναι στραμμένη γύρω από την αρχική μάχη για την παραμονή αλλά και την τελική για την αποχώρηση, ωστόσο έχουμε στη μέση και ένα έπαθλο επικοινωνίας που θα διεκδικήσουν Κόκκινοι και Μπλε. Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει και να επικοινωνήσει με τα δικά της κοντινά πρόσωπα;

Αρχικά, με το φινάλε να πλησιάζει, οι παίκτες πλέον δεν καίγονται και τόσο για το συγκεκριμένο έπαθλο. Δεν θα σπάσουν τα ποδάρια του εν ολίγης, όπως η αυτοθυσία που έκανε ο Φάνης Μπολέτσης χτες, στη μάχη της 4ης ασυλίας της εβδομάδας.

Ξέρουν οι παίκτες ότι σε λιγότερο από έναν μήνα θα έχουν επικοινωνία με τους συγγενείς τους ενώ αναμένεται σύντομα να τους δουν και από κοντά. Έκαναν υπομονή 5 μήνες, δεν θα κολλήσουν στον 1. Έρθει το έπαθλο επικοινωνίας καλώς, δεν έρθει δεν χάθηκε και τίποτα.

Survivor 2024 spoiler 23/05: Ποια ομάδα θα κερδίσει τη μάχη για το έπαθλο της επικοινωνίας

Όπως βλέπουμε στο trailer που έχουμε στη διάθεσή μας, έχουμε να κάνουμε με έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με τα νεύρα να είναι τεταμένα και σε ρόλο πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Ταλαδιανό, που τον βλέπουμε να ξεσπά. Είναι επιβεβαιωμένο πλέον το spoiler μας και νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή των Μαχητών.


Πηγή