Ο Τάσος Αρνιακός… πουλάει καιρική τρέλα: «Από τους 80 τόνους νερού ανά στρέμμα το γυρίζουμε σε 30άρια – Βάλτε φανελάκια από…»


Ο Τάσος Αρνιακός… πουλάει καιρική τρέλα: «Από τους 80 τόνους νερού ανά στρέμμα το γυρίζουμε σε 30άρια – Βάλτε φανελάκια από…»


Διαφ.


Ο Τάσος Αρνιακός μίλησε στον ΑΝΤ1 για τον… αλλοπρόσαλλο καιρό, που πρέπει να περιμένουμε στις επόμενες μέρες με τα αρκετά διαφορετικά πρόσωπα, μετά τις χθεσινές (9/5) βροχές και χαλαζοπτώσεις, που σε αρκετές περιοχές, ακόμη και μες στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, αφού πρώτα σχολίασε την «εισβολή» της Τεχνητής Νοημοσύνης στην επιστήμη, με την οποία ασχολείται, αναφέρθηκε στα φαινόμενα, που και σήμερα (10/5) παρατηρούνται στην χώρα μας και σε αρκετές περιοχές της, οι οποίες οφείλουν για λίγο ακόμη να δείξουν προσοχή, κάτι για το οποίο μίλησε και η Χριστίνα Σούζη.

Η εξέλιξη των φαινομένων σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό στις επόμενες μέρες

Όπως επισημαίνει, υπάρχουν σε αρκετές περιοχές μεγάλη ύψη βροχής με πάνω από 30 τόνους νερού ανά στρέμμα, που μπορεί να φτάσουν και στους 80 στη διάρκεια της Παρασκευής. Με τις ώρες να περνούν, ωστόσο, φαίνεται πως το σκηνικό πάλι θα αλλάξει, καθώς τα φαινόμενα το Σάββατο (11/5) θα αρχίσουν ήδη να εξασθενούν και την Κυριακή (12/5) φαίνεται πως το σκηνικό θα «καθαρίσει».

Μέσα στην νέα εβδομάδα, δε, και από τα μέσα της αναμένεται να δούμε τον υδράργυρο να ανεβαίνει αρκετά, με καθαρό ουρανό και θερμοκρασία πάνω από τους 30 βαθμούς, κάτι που μάλλον μας δίνει σύνθημα να… βγάλουμε τα φανελάκια μας και να αρχίσουμε να τα φοράμε εν όψει καλοκαιριού.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή