«Μαφιόζικη» ενέδρα θανάτου στο φονικό στον Βύρωνα «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.


«Μαφιόζικη» ενέδρα θανάτου στο φονικό στον Βύρωνα «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.


Διαφ.


Μαφιόζικο χτύπημα «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. (σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Τμήμα Ανθρωποκτονιών) για την υπόθεση που συντάραξε το Βύρωνα το βράδυ της Πέμπτης όταν ζευγάρι έπεσε θύμα ένοπλης ενέδρας.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονική επίθεση στον Βύρωνα: Οδηγός μηχανής άνοιξε πυρ κατά αυτοκινήτου – Ένας νεκρός

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα που έπεσε νεκρό από σφαίρες είναι ένας 32χρονος Αλβανός που βρισκόταν στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου. Ο δράστης τον πλησίασε με μοτοσυκλέτα και τον πυροβόλησε από το τζάμι περίπου τρεις φορές με πιστόλι. Μία 37χρονη γυναίκα βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν ήταν στόχος του ενόπλου.

Η 37χρονη ήταν σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς και φέρεται να είπε ότι πρόλαβε να δει ένα άτομο να πυροβολεί. Οι αστυνομικοί θεωρούν πάντως ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι μένει σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 37χρονη είναι η σύζυγος του θύματος, ενώ την ώρα της επίθεσης περίμεναν το παιδί τους.

Ο τρόπος δράστης του εκτελεστή δείχνει επαγγελματία που γνώριζε τις κινήσεις του 32χρονου. Εκτιμάται ότι είχε προηγηθεί παρακολούθηση και ότι η ενέδρα στήθηκε σε σημείο που ο 32χρονος Αλβανός δεν θα μπορούσε να αντιδράσει. Ο εκτελεστής περιγράφεται ως άτομο με εμπειρία στη χρήση πιστολιού.

Η έρευνα προς το παρόν εστιάζεται στη συλλογή υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Πυροβολισμός στο Βύρωνα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)
Πυροβολισμός στο Βύρωνα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)
Πυροβολισμός στο Βύρωνα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)


Πηγή