Με ξύλινες λεπτομέρειες και μαγευτικό κήπο: Αυτό είναι το εντυπωσιακό εξοχικό της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στο Ηράκλειο


Με ξύλινες λεπτομέρειες και μαγευτικό κήπο: Αυτό είναι το εντυπωσιακό εξοχικό της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στο Ηράκλειο


Διαφ.


Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ξεκλέβουν πάντα χρόνο για να επισκεφτούν το εξοχικό τους στο Ηράκλειο, γενέτειρα του γνωστού σεφ.

Με την ευκαιρία, δείτε την σπάνια ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου με τον γιό του.

Το Πάσχα ήταν η ιδανική ευκαιρία για μία οικογενειακή απόδραση στον αγαπημένο τους προορισμό.

Αυτό είναι το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στο Ηράκλειο

Η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μας έχει δείξει τόσο το εσωτερικό του σπιτιού τους, όσο και τον τεράστιο κήπο που είναι πράγματι πανέμορφος!

Πρόκειται για μονοκατοικία με τεράστια αυλή που είναι μαγική και αξιοζήλευτη. Έχει μπάρμπεκιου και πολλά λουλούδια παντού. Η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης (9-05) πόζαρε αμακιγιάριστη και με casual look.

«Στον κήπο …. Καφεδάκι και χαλάρωση», έγραψε στη λεζάντα.

Στιγμές ευτυχίας για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο: «Μετά από τόσα χρόνια θέλω να θυμάστε…»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι δίχως αμφισβήτηση από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μην κρύβοντας ποτέ την αγάπη τους ο ένας απόπ τον άλλο και περνώντας πάντοτε όμορφες στιγμές.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 29 Απριλίου 2019 και σήμερα, επομένως, συμπληρώνει πέντε χρόνια γάμου, δείχνοντας ακόμη και σήμερα να είναι τρελά ερωτευμένο, μετά το μυστήριο που είχε γίνει σε πολύ στεχνό κύκλο στην Κρήτη, με την ηθοποιό και τον σεφ να αναφέρονται μέσω Instagram σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, ενώ η πρώτη προ ημερών επεφύλαξε ένα υπέροχο πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της.

Η επέτειος του ζευγαριού και το ιδιαίτερο μήνυμα του Σουλτάτου

H Βάσω δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τον γάμο τους και έγραψε: «Dance me to the end of love….. Χρόνια μας πολλά αγάπη μου».

Και ο Λευτέρης Σουλτάτος δημοσίευσε φωτογραφίες από την όμορφη αυτή στιγμή του γάμου του με την ηθοποιό και έγραψε: «9/4 !!! Σαν σήμερα ! 5 χρόνια γάμου. Ανυπομονώ να γεράσουμε μαζί. Για όλους εσάς τους φίλους μας : Να θυμάσαι ότι ένας πετυχημένος γάμος εξαρτάται από δύο πράγματα: 1) Να βρεις τον σωστό άνθρωπο. 2) Να είσαι ο σωστός άνθρωπος».


Πηγή