Φρίκη στην Κρήτη: Προφυλακίζεται ο νονός που ασέλγησε σε τρία ανήλικα – «Με προκάλεσε» είπε και δήλωσε άρρωστος


Φρίκη στην Κρήτη: Προφυλακίζεται ο νονός που ασέλγησε σε τρία ανήλικα – «Με προκάλεσε» είπε και δήλωσε άρρωστος


Διαφ.


Φρίκη στην Κρήτη: Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή (3/5) απολογήθηκε ο 50χρονος νονός που κατηγορείται ότι κακοποίησε σ@ξουαλικά τον βαφτησιμιό του και άλλα δύο ανήλικα κορίτσια όταν εκείνα ήταν μόλις 5 και 6 ετών. Τα φερόμενα ως θύματα έχουν πλέον ενηλικιωθεί.

Κρίθηκε προφυλακιστέος

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Ηρακλείου Κρήτης, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος νονός, καθώς ομολόγησε κάποιες από τις πράξεις του και πλέον αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Τα «ρίχνει» όλα στο παιδί

Ωστόσο, ο νονός κράτησε μια προκλητική στάση, καθώς ομολόγησε δύο περιπτώσεις από τις 10 που κατήγγειλε το βαφτιστήρι του, που πλέον έχει ενηλικιωθεί, για όσα έγιναν. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι το προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος.

Επί την ευκαιρία διαβάστε: Σοκάρει καταγγελία στο Ηράκλειο: Νονός βίαζε το βαφτιστήρι του επί 3 χρόνια – Πως συνελήφθη ο 50χρονος, τι κατήγγειλε το θύμα

Υπάρχει βίντεο που καταγράφει τις φρικτές πράξεις του 50χρονου

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο διεστραμμένος νονός κατέγραφε σε βίντεο τις φρικτές πράξεις που διέπραττε εις βάρους του βαφτησιμιού του. Ο δράστης στο μεταξύ έχει δηλώσει μεταμέλεια, καθώς υποστηρίζει ότι είναι ένας «άρρωστος» άνθρωπος.

Πώς ήρθε έγινε γνωστή η δράση του

Η πρώτη αποκάλυψη φέρεται να έγινε τα Χριστούγεννα όταν και οι γονείς του ενήλικου, πλέον, θύματος, έκαναν τραπέζι στο νονό του γιου τους. Συνειδητοποίησαν όμως ότι το παιδί τους συμπεριφερόταν περίεργα και έτσι θέλησαν να ερευνήσουν τι απασχολούσε τον 20χρονο. Τότε φέρεται να εκμυστηρεύτηκε κάποιες πληροφορίες, έπειτα όμως από τρεις μήνες, ο νεαρός παρουσιάστηκε στις Αρχές και μίλησε για την κακοποίηση και την ασέλγεια που υπέστη από τον νονό του.

Τόσο ο 20χρονος όσο και η αδερφή του έδωσαν αναλυτική κατάθεση στο αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας Ηρακλείου, παρουσία ψυχολόγου.

Βαρύτατες κατηγορίες

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες διώξεις για: κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί το ανήλικο.


Πηγή