Δε «μασάει» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Με ένα μικρό νοικιασμένο σκάφος και 7 μποφόρ, θα φτάσω σε κάθε νησιώτη»


Δε «μασάει» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Με ένα μικρό νοικιασμένο σκάφος και 7 μποφόρ, θα φτάσω σε κάθε νησιώτη»


Διαφ.


Για τα νησιά του Αιγαίου σάλπαρε ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του, μία ημέρα μετά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκινώντας από τη Σύρο, επρόκειτο να επισκεφτεί 29 νησιά σε διάστημα μόλις δέκα ημερών.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του ταξιδεύουν με σκάφος από το ένα νησί στο άλλο, με τoν Alpha να παρουσιάζει την τιμή ενοικίασης του “PARAFRON”. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, στο site της ιδιοκτήτριας εταιρείας, το ενοίκιο του σκάφους είναι 2.090 ευρώ την ημέρα. Επομένως, η εκστρατεία Κασσελάκη θα κοστίσει συνολικά πάνω από 20.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Δάκρυσε για την Παναγιά ο Στέφανος Κασσελάκης: Είδε τον καμμένο ναό της Πορταΐτισσας και «λύγισε» (video)

Αξίζει να αναφερθεί ότι το σκάφος “PARAFRON” κατασκευάστηκε το 2023, χωράει δέκα άτομα, έχει τρεις κουκέτες, δύο καμπίνες και μία τουαλέτα.

Το κανάλι ανέφερε ότι επικοινώνησε με το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της είπαν ότι η περιοδεία στα νησιά δεν μπορούσε να γίνει με άλλο τρόπο, διότι δεν υπάρχουν συχνά πλοία για την άγονη γραμμή και τα υπάρχοντα δρομολόγια δεν τους εξυπηρετούν.

«Βάλαμε το στοίχημα να φτάσουμε σε κάθε νησιώτη»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο X, στην οποία έγραψε σχετικά με την εν λόγω εκστρατεία:

«Εδώ και μία εβδομάδα, με 10 συνεργάτες σε ένα μικρό νοικιασμένο σκάφος, με 7 μποφόρ, βάλαμε το στοίχημα να φτάσουμε σε κάθε νησιώτη.

Εκεί που δε θα πάει ποτέ κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός, γιατί δεν έχει μεγάλα πλοία της γραμμής, ούτε αεροδρόμια, ούτε πεντάστερα.

Τι έχει εδώ; Ελλείψεις. Κέντρα υγείας υπό διάλυση. Νοσοκομεία άδεια από γιατρούς και εξοπλισμό. Απομονωμένους και ξεχασμένους πολίτες που νιώθουν β’ κατηγορίας.

Σε αυτούς είμαι δίπλα, και συνεχίζουμε σήμερα με Φούρνους, Αγαθονήσι, Σάμο, Χίο.

Όλα αυτά η προπαγάνδα που διοχετεύεται κατευθείαν από το Μαξίμου στα ΜΜΕ του τα ονομάζει «κρουαζιέρα» και «διακοπές στο Αιγαίο». Μέχρι εκεί ξέρουν. Μέχρι εκεί μπορούν. Αν δώσει καμία παράσταση ο Λιγνάδης στην άγονη γραμμή, μπορεί να έρθει και ο Πρωθυπουργός με στρατιωτικό ελικόπτερο.

Εγώ θα είμαι εδώ. Με υπόσχεση στους νησιώτες συμπολίτες μας ότι δεν θα τους ξεχάσω πότε. Ότι θα επιστρέφω τακτικά».


Πηγή