Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο χτύπησε και παρέσυρε ποδηλάτη – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος (video)


Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο χτύπησε και παρέσυρε ποδηλάτη – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος (video)


Διαφ.


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε εχθές το βράδυ της Τετάρτης (17/4) στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε νεαρό ποδηλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα στρίβοντας από την οδό Αλ. Παπαναστασίου στην οδό Γ. Αγγέλου, χτύπησε το ποδήλατο που διέσχισε το δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 17χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Προανάκριση για το περιστατικό διεξάγει η Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Σφοδρό τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός άνδρας μετά από μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (video)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στα Χανιά, όπου έχασε τη ζωή του ένας 50χρονος άνδρας.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, ακριβώς στο ύψος του κόμβου του Γαλατά. Στο ένα, ζευγάρι Άγγλων ηλικιωμένων τουριστών και στο άλλο, ένας 50χρονος, ο οποίος εξέπνευσε λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο της σύγκουσης έκαναν πολλή ώρα μέχρι να απεγκλωβίσουν τον 50χρονο. Το ζευγάρι των Άγγλων τουριστών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.


Πηγή